Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ο κολοσσός QJMotor στην Ελλάδα

Ελλάδα 6:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο κολοσσός QJMotor στην Ελλάδα

NEWSMOTO

Ο κολοσσός QJMotor στην Ελλάδα

NEWSMOTO

Η κινεζική QJMotor έρχεται πλέον επίσημα στην Ελλάδα με στόχο να κατακτήσει την αγορά της χώρας μας και όλης της Ευρώπης.

Advertisement
Advertisement

Η QJMotor μπορεί να έχει ξεκινήσει τις εργασίες τις από το 1985 ωστόσο οι περισσότεροι την έχουμε μάθει τα δύο τελευταία χρόνια. Η κινεζική μάρκα αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς «παίχτες» στην ασιατική αγορά μοτοσικλέτας με αμέτρητες πωλήσεις και μοντέλα σε όλο το φάσμα των δύο τροχών.

Πλέον η QJMotor βρίσκεται επίσημα στην χώρα μας χάρη στην Γκοργκόλης Α.Ε. η οποία αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση των μοντέλων στην Ελλάδα, όπως και την ανάπτυξη δικτύου πώλησης στη Ρουμανία, τη Σερβία, την Πολωνία και σε δεύτερη φάση σε όλα τα Βαλκάνια.

Advertisement
Advertisement

Η QJMotor ιδρύθηκε το 1985 και ανήκει μαζί με άλλες μάρκες όπως η Volvo και η Lotus, στον κολοσσό Geely Group. Το εργοστάσιο ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή μοτοσικλετών, κινητήρων και περιφερειακών μερών. Η εταιρεία ασχολείται από scooter 50 κ.εκ. έως τεχνολογικά προηγμένες μοτοσικλέτες 1.200 κ.εκ.

Όλα τα μοντέλα της QJMotor κατασκευάζονται από την ίδια την εταιρεία, ενώ έχει στην κατοχή της και πολλές ιστορικές φίρμες. Δεν είναι τυχαίο, ότι τα τελευταία εννέα συνεχόμενα έτη η QJMotor είναι η νούμερο ένα εταιρεία σε πωλήσεις μοτοσικλετών μεσαίου και μεγάλου κυβισμού στην Κίνα, ενώ το 2022 συνέχισε την ανοδική πορεία της με αύξηση που αγγίζει το 70%.

Advertisement

Μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της μάρκας είναι τα SRK700 και SRT800X, ενώ μπορεί κανείς να βρει στην γκάμα της scooter, παπιά και ηλεκτρικά οχήματα. Κάποια από τα μοντέλα της QJMotor τα έχουμε ήδη συναντήσει κάτω από την ομπρέλα άλλων brand και τώρα μέσω της Γκοργκόλης Α.Ε. θα τα δούμε με την σφραγίδα της QJMotor. Η διάθεση των μοντέλων θα ξεκινήσει πιλοτικά από τις αρχές του 2023 και μέχρι την άνοιξη θα είναι έτοιμο το δίκτυο της εταιρείας.

Advertisement

Βίντεο της QJMotor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απόβαση της QJMotor στην Ευρώπη – θα έρθει και στην Ελλάδα;
Tα ηλεκτρονικά συστήματα της Suzuki GSX-8S (+video)
100+ προϊόντα εξοπλισμού από την BMW Motorrad το 2023

Advertisement