Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ποια μοντέλα της QJMotor μπορείς να αγοράσεις σήμερα; (+video)

Ελλάδα 14:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποια μοντέλα της QJMotor μπορείς να αγοράσεις σήμερα; (+video)

NEWSMOTO

Ποια μοντέλα της QJMotor μπορείς να αγοράσεις σήμερα; (+video)

NEWSMOTO

Δύο μοντέλα της QJMotor έχουν ήδη φτάσει στα καταστήματα και σε περιμένουν να τα δεις από κοντά.

Advertisement
Advertisement

Μια από τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις, αν όχι η πιο σημαντική για το 2023, μας ήρθε από την Γκοργκόλης Α.Ε. και την επιβεβαίωση ότι αναλαμβάνει πλέον να φέρει στην Ελλάδα (και όχι μόνο) τις μοτοσικλέτες του κινεζικού κολοσσού QJMotor. Η γκάμα της QJMotor περιλαμβάνει μοτοσικλέτες από 125 κ.εκ. έως και 800 κ.εκ. σε μεγάλο εύρος κατηγοριών που περιλαμβάνει μοτοσικλέτες adventure, μοτοσικλέτες cruiser, naked, classic, 125άρια πόλης ακόμα και scooter.

Η διάθεσή των μοντέλων της μάρκας έχει ήδη ξεκινήσει και αυτήν τη στιγμή μπορεί κανείς να βρει στο δίκτυο συνεργατών της QJMotor, σε πολλά μέρη της Ελλάδας, δύο μοτοσικλέτες. Πρόκειται για τη ναυαρχίδα της μάρκας, την SRT 800 και την μεσαία adventure SRT 550. Οι δύο μοτοσικλέτες ανήκουν στην ίδια οικογένεια των SRT ακολουθώντας κοινό σχεδιαστικό μοτίβο που ξεχωρίζει ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας από το μεγαλύτερο SRT 800, η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 754 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 76,5 ίππους και 67 Nm ροπής. Συνοδεύεται από σύγχρονο σύστημα ψεκασμού, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 6τάχυτο μηχανικό. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλ. εμπρός και ένα ρυθμιζόμενο μονό αμορτισέρ πίσω.

Οι τροχοί είναι χυτοί 17 ιντσών, ενώ τα φρένα αποτελούνται από δίσκους 320 χιλ. και ABS της Bosch. Ικανοποιητικός είναι ο εξοπλισμός της μοτοσικλέτας με οθόνη TFT 7 ιντσών, LED φωτιστικά σώματα, σχάρα στο πίσω μέρος και προστατευτικές χούφτες. Όσο για την τιμή της είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική στις 7.995 ευρώ.

Advertisement

Από την άλλη, το μικρότερο SRT 550 έχει έρθει για να καλύψει τόσο τις ταξιδιωτικές όσο και τις καθημερινές μετακινήσεις. Ο κινητήρας είναι επίσης δικύλινδρος 554 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47,6 ίππους και 51 Nm ροπής. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ψεκασμού της Bosch και το κιβώτιο είναι 6τάχυτο, ενώ το πλαίσιο και εδώ είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα. Οι αναρτήσεις και τα φρένα εξασφαλίζουν καλή οδηγική συμπεριφορά με ασφάλεια και άνεση με τους τροχούς να είναι 17 ιντσών με ελαστικά της Pirelli.

Advertisement

Η SRT 550 είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς, μπλε και μαύρο στην τιμή των 5.995 ευρώ. Και στα δύο νέα μοντέλα της QJMotor υπάρχει δυνατότητα επέκτασης εγγύησης στα 4 έτη και μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της μάρκας.

Βίντεο της QJMotor στην Ελλάδα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο κολοσσός QJMotor στην Ελλάδα
Απόβαση της QJMotor στην Ευρώπη – θα έρθει και στην Ελλάδα;
Πρωταθλητές και το 2022 οι SYM, Daytona και Zontes