Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέο ρετρό scooter φέρνει η Keeway στην Ευρώπη

Ελλάδα 6:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο ρετρό scooter φέρνει η Keeway στην Ευρώπη

NEWSMOTO

Νέο ρετρό scooter φέρνει η Keeway στην Ευρώπη

NEWSMOTO

Η Keeway ενισχύει την γκάμα της στην Ευρώπη με ένα στιλάτο scooter εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1960.

Advertisement
Advertisement

Η Keeway μας έχει συνηθίσει σε μικρά μοντέλα μοτοσικλετών κυρίως στην κατηγορία των 125 κ.εκ. Οι κατηγορίες που έχει ασχοληθεί μέχρι τώρα είναι η cruiser και η naked, ωστόσο έχει κάνει και ένα μικρό άνοιγμα προς τα scooter.

Μάλιστα τα Vieste 125 και 300 τα οποία διαθέτει στην γκάμα της είναι εξαιρετικά με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, δυναμική συμπεριφορά και δοκιμασμένους κινητήρες της Piaggio. Πλέον η Keeway κάνει το επόμενο βήμα στην κατηγορία των scooter φέρνοντας στην Ευρώπη ένα πολύ στιλάτο scooter, το Sixties.

Advertisement
Advertisement

Το Sixties κυκλοφορεί ήδη στις αγορές της Ασίας και πλέον θα κάνει το μεγάλο ταξίδι προς τα μέρη μας στις εκδόσεις 125 και 300. Το scooter είναι εμπνευσμένο από τα δίκυκλα της δεκαετίας του 1960 με αναφορές στις Vespa και Lambretta εκείνης της εποχής. Στην περίπτωση της έκδοσης 125 ο κινητήρας είναι αερόψυκτος, μονοκύλινδρος με απόδοση 10 ίππους και κόστος που θα περιορίζεται κοντά στις 2.500 ευρώ.

Από την άλλη, το 300 θα χρησιμοποιεί τον γνωστό κινητήρα της Piaggio στα 278 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 20 ίππους και έχει αποδείξει σε πολλαπλές περιπτώσεις την αξιοπιστία και την οικονομία του. Η τιμή του Sixties 300 αναμένεται να είναι κοντά στις 4.000 ευρώ και θα περνάει τις προδιαγραφές ρύπων Euro5. Αναμένουμε τις επόμενες εβδομάδες νεότερα για το πότε θα τα δούμε και στη χώρα μας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το νέο city scrambler της Keeway
Ανεβάζει ταχύτητα η Keeway με το νέο cruiser V302C
Keeway: Νέα γενιά σπορ μοτοσικλετών

Advertisement