Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ανεβάζει ταχύτητα η Keeway με το νέο cruiser V302C

Ελλάδα 14:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανεβάζει ταχύτητα η Keeway με το νέο cruiser V302C

NEWSMOTO

Ανεβάζει ταχύτητα η Keeway με το νέο cruiser V302C

NEWSMOTO

Η Keeway ζήλεψε την Royal Enfield και αποκάλυψε μια νέα cruiser με μεγαλύτερο κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Η Keeway έχει αρχίσει να κάνει γενναία βήματα προς το μέλλον παρουσιάζοντας νέα μοντέλα και φυσικά την ολοκαίνουρια σειρά ηλεκτρικών e-Zi. Στην γκάμα της βρίσκουμε scooter και μικρές μοτοσικλέτες με κορωνίδα το cruiser, Superlight 125. Θέλοντας να δείξει ότι μπορεί να δημιουργήσει και μοτοσικλέτες μεγαλύτερου κυβισμού η κινεζική μάρκα παρουσίασε ένα νέο, μεγαλύτερο cruiser το οποίο ονόμασε V302C.

Το νέο Keeway V302C έχει ως βασικό του χαρακτηριστικό τον φρέσκο σχεδιασμό του. Η μοτοσικλέτα έχει έντονα στοιχεία από την Harley Davidson Sportster S, δηλαδή έχει χαμηλή σέλα, ρεζερβουάρ τύπου σταγόνα, στρογγυλό φωτιστικό σώμα εμπρός και φαρδύ τιμόνι. Οι τροχοί είναι χυτοί με ελαστικά δρόμου, ενώ ο κινητήρας είναι στο επίκεντρο της μοτοσικλέτας.

Advertisement
Advertisement

Το δεύτερο σημαντικότερο στοιχείο του νέου μοντέλου είναι ο κινητήρας. Το νέο V302C είναι εξοπλισμένο με έναν δικύλινδρο κινητήρα 296 κ.εκ. ο οποίος προέρχεται από την QJ Motor. Το σύνολο αποδίδει 29,5 ίππους και 26 Nm ροπής έχοντας σύγχρονο σύστημα ψεκασμού και φυσικά περνώντας τις προδιαγραφές ρύπων Euro5. Εκπτώσεις δεν έχουν γίνει ούτε στις αναρτήσεις καθώς το Keeway είναι εξοπλισμένο με ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και δύο μονά αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο εμπρός και έναν πίσω σε συνεργασία με σύστημα ABS, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 13,5 λίτρα.

Σύγχρονο είναι και το σύστημα πληροφοριών του V302C με μια έγχρωμη οθόνη LCD να παρέχει όλες τις πληροφορίες στον αναβάτη. Η Keeway V302C θα λανσαριστεί σε επιλεγμένες αγορές πριν μπει κανονικά στις λίστες των ευρωπαϊκών αγορών με την τιμή της να βρίσκεται κάτω από τις 5.000 ευρώ, θέλοντας να «χτυπήσει» το Meteor 350 της Royal Enfield.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
CFMoto: Πότε έρχεται και πόσο κοστίζει το νέο 250CL-X; (+video)
Τρικύλινδρη επίθεση από την Zontes
Ένας Ινδός κυνηγός από την Royal Enfield (+video)