Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτό είναι το νέο city scrambler της Keeway

Ελλάδα 14:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο city scrambler της Keeway

NEWSMOTO

Αυτό είναι το νέο city scrambler της Keeway

NEWSMOTO

Η Keeway παρουσίασε το καινούριο X-Light 125 με το οποίο μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των city scrambler.

Advertisement
Advertisement

Η Keeway διαθέτει στην γκάμα της εξαιρετικές μοτοσικλέτες για commuting στην πόλη, κυρίως στα 125 κ.εκ. Με αποδοτικά scooter και μικρές μοτοσικλέτες έχει δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα γκάμα που καλύπτει μεγάλο μέρος των αναγκών της σύγχρονης μετακίνησης, κάτι όμως που δεν την κάνει να σταματάει να δοκιμάζει νέες ιδέες.

Απόδειξη αυτού είναι μια καινούρια μοτοσικλέτα αστικής μετακίνησης την οποία παρουσίασε πριν μερικές εβδομάδες στο Μιλάνο. Πρόκειται για ένα μικρό city scrambler το οποίο ονομάζεται X-Light 125 και αντλεί έμπνευση από τις ρετρό custom κατασκευές του παρελθόντος. Στην αισθητική της μοτοσικλέτας ξεχωρίζει ο στρογγυλός προβολέας εμπρός, το φαρδύ τιμόνι, η επίπεδη σέλα, το ρεζερβουάρ τύπου σταγόνας και φυσικά οι ακτινωτές ζάντες.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του X-Light είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 11 ίππους και 8,2 Nm ροπής. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι μηχανικό 5τάχυτο, ενώ την τροφοδοσία έχει αναλάβει ηλεκτρονικός ψεκασμός που φέρνει το σύνολο στα μέτρα των προδιαγραφών Euro5. Το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο έχει δύο σημαντικά οφέλη. Το πρώτο είναι η οικονομία στο καύσιμο και το δεύτερο η αξιοπιστία η οποία συνδυάζεται με ένα ιδιαίτερα χαμηλό κόστος συντήρησης.

Οι τροχοί του Keeway είναι 18 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ελαστικά διπλής χρήσης, ενώ οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι και δύο μονά αμορτισέρ. Στα φρένα θα υπάρχουν δύο εκδόσεις, μία με ABS και μία με σύστημα συνδυασμένης πέδησης. Το ρεζερβουάρ είναι αρκετά μεγάλο με χωρητικότητα στα 16 λίτρα, κάτι που υπόσχεται πολλά χιλιόμετρα αυτονομίας. Η νέα μοτοσικλέτα της Keeway αναμένεται στις αγορές της Ευρώπης το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Keeway: Νέα γενιά σπορ μοτοσικλετών
Ανεβάζει ταχύτητα η Keeway με το νέο cruiser V302C
Εντυπωσιακό scrambler από την θρυλική BSA

Advertisement