Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Με αναρτήσεις Ohlins το νέο Seat MO 125 (+video)

Ελλάδα 14:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με αναρτήσεις Ohlins το νέο Seat MO 125 (+video)

NEWSMOTO

Με αναρτήσεις Ohlins το νέο Seat MO 125 (+video)

NEWSMOTO

Η Seat παρουσίασε στο Μιλάνο μια νέα έκδοση του ηλεκτρικού scooter MO 125 με αναβαθμίσεις σε αναρτήσεις και φρένα.

Advertisement
Advertisement

Η Seat μας είχε προετοιμάσει τις προηγούμενες εβδομάδες ότι ετοιμάζει μια νέα έκδοση του ηλεκτρικού της scooter Mo 125. Οι Ισπανοί πρόσθεσαν την λέξη Performance στο ήδη ικανό τους scooter κάτι που μεταφράζεται σε αναβάθμιση κυρίως στην οδηγική συμπεριφορά.

Το πρώτο πράγμα που μπορεί να παρατηρήσει κανείς στο νέο Seat MO 125 Performance είναι οι αναρτήσεις. Το ηλεκτρικό scooter είναι εξοπλισμένο με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι της Ohlins εμπρός και ένα ρυθμιζόμενο αμορτισέρ επίσης της Ohlins πίσω. Τα φρένα είναι επίσης αναβαθμισμένο της Galfer για περισσότερη δύναμη πέδησης, αλλά και καλύτερη αίσθηση στις μανέτες.

Advertisement
Advertisement

Ο ηλεκτροκινητήρας παραμένει ίδιος σε δομή, αλλά έχει λίγο μεγαλύτερη ισχύ η οποία φτάνει πλέον τους 10,1 ίππους (μέγιστη 15,1 ίππους). Η Seat έχει προσθέσει ένα σύστημα το οποίο ονομάζει eBoost το οποίο όταν ενεργοποιείται η τελική ταχύτητα ανεβαίνει στα 105 χλμ/ώρα, δέκα περισσότερα από την κανονική τελική ταχύτητα. Η επιλογή eBoost είναι διαθέσιμο για μερικά δευτερόλεπτα και χρειάζεται 2 λεπτά για να επαναχρησιμοποιηθεί.

Η μπαταρία έχει παραμείνει ίδια με χωρητικότητα 5,6 kWh και αυτονομία 137 χιλιόμετρα, ενώ είναι αποσπώμενη και φορτίζεται σε περίπου 6 ώρες σε οικιακή πρίζα. Εκτός από το τεχνικό κομμάτι το MO 125 Performance έχει αναβαθμιστεί και αισθητικά με νέους χρωματισμούς και premium λεπτομέρειες σε πολλά σημεία.

Advertisement

Η σέλα είναι επανασχεδιασμένη από την Shad για καλύτερη στήριξη αλλά και άνεση με διπλή επένδυση αλκαντάρα. Το νέο ηλεκτρικό scooter αναμένεται στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης του Performance.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σάρωσε τα ρεκόρ το ηλεκτρικό scooter της Seat
Mobility 2022: Seat MO eScooter
Διαγωνισμός newsmoto: Ο μεγάλος νικητής παρέλαβε το SEAT Mo (video)

Advertisement