Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Kawasaki WorldSBK: Παρουσίαση της ομάδας 2021

Ελλάδα 14:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Kawasaki WorldSBK: Παρουσίαση της ομάδας 2021

NEWSMOTO

Kawasaki WorldSBK: Παρουσίαση της ομάδας 2021

NEWSMOTO

Η επίσημη ομάδα της Kawasaki στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike (WorldSBK) αποκάλυψε τις νέες μοτοσυκλέτες του 2021 κατά τη διάρκεια διαδικτυακής παρουσίασης, αλλά και τα απόκρυφα του στρατηγείου της!

Advertisement
Advertisement

Το αγωνιστικό δίδυμο των Jonathan Rea και Alex Lowes, μαζί με τα νέα Ninja ZX-10RR πρωταγωνίστησαν σε αυτή την παρουσίαση. Στο βίντεο -που θα δείτε στο τέλος του άρθρου- εμφανίζονται μοναδικά πλάνα του συνεχώς επεκτεινόμενου συγκροτήματος του αρχηγείου της KRT, καθώς οι Rea και Lowes ανέδειξαν όλες τις πτυχές των διαφόρων εξειδικευμένων τμημάτων που αποτελούν μια ομάδα WorldSBK που πρωταγωνιστεί σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα: από κορυφαίας τεχνολογίας τεχνικά τμήματα με γρήγορους 3D εκτυπωτές πρωτοτύπων σχεδίων μέχρι το πιο πρόσφατο αυτοκινούμενο όχημα φιλοξενίας.

 

Advertisement
Advertisement

Τελειώνοντας με την αποκάλυψη των τελικών χρωμάτων και γραφικών του 2021 (livery), τόσο στο Kawasaki Ninja ZX-10RR όσο και στον αγωνιστικό εξοπλισμό των αναβατών, το αποτέλεσμα είναι -αν μη τι άλλο- εντυπωσιακό. O φωτεινός νέος σχεδιασμός της KRT, με λευκά πάνελ αντίθεσης στα κάτω τμήματα του επανασχεδιασμένου φέρινγκ, αναδεικνύει σε μεγάλο βαθμό το εταιρικό αγωνιστικό πράσινο χρώμα της Kawasaki για άλλη μια φορά, υπογραμμίζοντας την αφοσίωση της αγωνιστικής προσπάθειας της KHI, που εκπροσωπείται στην Ευρώπη από την Provec Racing.

Τα νέα Kawasaki ZX10R/RR διαθέτουν πολλές τεχνολογικές εξελίξεις και νέες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου ενός κινητήρα με δυνατότητα λειτουργίας σε υψηλότερες στροφές, εσωτερικά μπροστινά φτερά και ένα νέο τμήμα ουράς για περαιτέρω βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης τόσο στα μοντέλα παραγωγής όσο και στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες. Λίγο μετά την αποκάλυψη η ομάδα επισκέφθηκε την πίστα Circuit de Catalunya-Barcelona για μια δοκιμή δύο ημερών μαζί με τους περισσότερους από τους κύριους ανταγωνιστές του 2021.

Advertisement

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 21-23 Μαΐου στο Motorland Aragon της Ισπανίας.

Advertisement

Στατιστικά αναβατών KRT στο WorldSBK:

Jonathan Rea

Παγκόσμιος Πρωταθλητής: 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 & 2020 (πάντα με Kawasaki)
Νίκες: 99 (84 με Kawasaki)
Podium: 185 (143 με Kawasaki)
Poles: 27 (23 με Kawasaki)

Advertisement

Alex Lowes

Νίκες: 2 (1 με Kawasaki)
Podium: 24 (4 με Kawasaki)
Poles: 1 (0 με Kawasaki)

Ακολουθεί το video που μας δείχνει για πρώτη φορά τις εγκαταστάσεις της πράσινης αγωνιστικής ομάδας, με παρουσιαστές του ίδιους τους αναβάτες κ.κ. Rea και Lowes!

Διαβάστε επίσης:

KTM Central Store: Μια νέα εμπειρία στην επιλογή

Honda & Casio: Ώρα για την 60η επέτειο

MotoGP 2021: Επιστροφή στις νίκες για Quartararo στο Qatar2