Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Black Friday σε φέρνει πιο κοντά στη Silence

Ελλάδα 10:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Black Friday σε φέρνει πιο κοντά στη Silence

NEWSMOTO

Η Black Friday σε φέρνει πιο κοντά στη Silence

NEWSMOTO

Η Kosmoride κάνει ακόμα πιο δελεαστικά τα ηλεκτρικά scooter της Silence σε αυτήν την Black Friday.

Advertisement
Advertisement

Η Black Friday πλησιάζει και όλες οι εταιρείες έχουν ξεκινήσει τις δελεαστικές προτάσεις τους για να προσελκύσουν το αγοραστικό κοινό. Η Kosmoride δεν αποτελεί εξαίρεση και έρχεται με ένα πακέτο πολύ δυνατών προσφορών που μετατρέπουν την Μαύρη Παρασκευή σε Άσπρη Μέρα!

Την Black Friday λοιπόν όλα τα e-Bike και τα Silence e-Scooter που διαθέτει η Kosmoride προσφέρονται σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, με επιπλέον όφελος έως 3.000 ευρώ και 869 ευρώ αντίστοιχα. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2022 και είναι διαθέσιμη τόσο στο δίκτυο καταστημάτων της Kosmoride όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Advertisement
Advertisement

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Kosmoride έρχεται να κάνει τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη εκμηδενίζει την αναμονή του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2». Ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει τα scooter της Silence ή τα e-bike στην τιμή επιδότησης, άμεσα τη στιγμή της αγοράς του οχήματος με όφελος που φτάνει τα 1.300 ευρώ.

Τα ηλεκτρικά scooter της Silence ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την πρακτικότητα και την οικονομία που προσφέρουν στις καθημερινές μετακινήσεις. Οποιοδήποτε από τα S01, S01+, S02 LS, S02 HS, αλλά και την επαγγελματική σειρά, είναι βέβαιο ότι επωφεληθείς από την ευκολία του συστήματος φόρτισης με την αποσπώμενη μπαταρία, τις καλές επιδόσεις και την ασφάλεια που προσφέρουν το εξελιγμένο πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πράγματα που δεν φανταζόσουν ότι μπορείς να κάνεις με το Silence σου
Δοκιμή: Silence S02 HS
Ποια είναι η Silence που πλέον βρίσκεται και στην Ελλάδα; (+video)

Advertisement