Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Ποια είναι η Silence που πλέον βρίσκεται και στην Ελλάδα; (+video)

Ελλάδα 19:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια είναι η Silence που πλέον βρίσκεται και στην Ελλάδα; (+video)

ΑΓΟΡΑ

Ποια είναι η Silence που πλέον βρίσκεται και στην Ελλάδα; (+video)

ΑΓΟΡΑ

Η ισπανική εταιρεία τεχνολογίας καινοτομεί σε δύο και τέσσερις τροχούς και αλλάζει τα δεδομένα. Από τις μπαταρίες που… παίρνει μαζί του ο οδηγός-αναβάτης, το χαμηλό κόστος χρήσης μέχρι και το σύστημα παρακολούθησης που διαθέτει!

Advertisement
Advertisement

Οι τρόποι στις καθημερινές μας μετακινήσεις αλλάζουν συνεχώς. Τα επόμενα χρόνια θα δούμε πολλά νέα οχήματα μικροκινητικότητας που βασίζονται στην ηλεκτροκίνηση και αφορά, ποδήλατα, μοτοσικλέτες και nano cars. Αυτή τη φορά σειρά έχει η Silence που εισβάλει δυναμικά στην ελληνική αγορά κάτω από την ομπρέλα του ομίλου Kosmocar και συγκεκριμένα της Kosmoride.

Ήδη στην χώρα μας έχουν κάνει την εμφάνισή τους τρία νέα Silence scooters και συγκεκριμένα τα, S01 Plus, S01 Connected και S02 High Speed 6 Standard. Αυτό που χαρακτηρίζει την ισπανική μάρκα είναι οι τεχνολογικές καινοτομίες και ιδίως στον τομέα των μπαταριών καθώς ο ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα να τις πάρει μαζί του και να τις φορτίσει παντού!

Advertisement
Advertisement

 

Scooters αλλά σύντομα και nano car!

Βασικά πρόκειται για scooters που λύνουν τα χέρια όλων όσων αναζητούν έναν εύκολο και προσιτό καθημερινό τρόπο μετακίνησης. Όπως θα ακούσετε στο παρακάτω video τον σύμβουλο πωλήσεων της Kosmoride-Silence, Θάνο Γεωργίου, το κόστος ρεύματος για κάθε 100 χιλιόμετρα δεν ξεπερνά τα 2 ευρώ, νούμερο το οποίο στις μέρες μας παίζει το ρόλο του.

Advertisement

Να σημειώσουμε πως με την μπαταρία μπορείς να φορτίσεις και άλλες συσκευές, δηλαδή να παρέχεις ρεύμα. Οι τιμές ξεκινούν από τα 4.250 ευρώ (επιπλέον η επιδότηση).

Επίσης και για όσους κάνουν σκέψεις για όχημα με τέσσερις ρόδες μέσα στο καλοκαίρι θα δούμε το αντίστοιχο μοντέλο της Silence. Ένα έξυπνο, άνετο και ευέλικτο ηλεκτρικό nanocar, το μοναδικό με κλιματιστικό και καινοτόμες λειτουργίες, τις οποίες θα σας αναλύσουμε σύντομα…

Advertisement

Η σελίδα της Silence είναι ήδη στον αέρα από την οποία μπορείτε να μάθετε πολλές πληροφορίες: https://www.kosmoride.gr/silence/

Για περισσότερα δείτε και το σχετικό video:

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ευρώπη: Προτεραιότητα στην μικροκινητικότητα και στα e-bikes
Οι Kosmocar & Kosmoride γιορτάζουν το ηλεκτρικό ποδήλατο!
Ποια είναι η νέα μόδα μεταξύ των κατόχων Tesla;