Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

BMW R1300GS προ των πυλών

Ελλάδα 5:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW R1300GS προ των πυλών

NEWSMOTO

BMW R1300GS προ των πυλών

NEWSMOTO

Η BMW Motorrad μας χάρισε το πρώτο επίσημο teaser για το πολυαναμενόμενο R1300GS του 2023.

Advertisement
Advertisement

Το 2023 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για την BMW Motorrad καθώς γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της. Ήδη τα πρώτα επετειακά μοντέλα έχουν κάνει την εμφάνισή της με τα R nineT και R18 να δείχνουν το δρόμο στη γιορτή των Γερμανών.

Το δεύτερο «χτύπημα» της BMW Motorrad ήρθε μόλις σήμερα με την ανάρτηση της εταιρείας στα social media μιας πολλά υποσχόμενης εικόνας. Με ένα μεγάλο λογότυπο «Coming 2023» και μια μοτοσικλέτα καλυμμένη στο βάθος με κουκούλα η BMW ουσιαστικά μας προετοιμάζει για το πολυαναμενόμενο R1300GS.

Advertisement
Advertisement

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022 εμφανίζονταν κατασκοπευτικές εικόνες από το νέο μοντέλο της εταιρείας το οποίο προετοιμάζεται εδώ και αρκετούς μήνες. Το δημοφιλέστατο adventure από τις φωτογραφίες δείχνει να έχει αρκετές αλλαγές στο εμπρός μέρος, ενώ ο μεγαλύτερος κινητήρας γίνεται αντιληπτός ακόμα και με γυμνό μάτι. Παράλληλα με την στάνταρ έκδοση της R1300GS θα έχουμε και την Adventure έκδοση της μοτοσικλέτας με περισσότερο εξοπλισμό και πιο χωμάτινο χαρακτήρα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BMW Motorrad (@bmwmotorrad)

Advertisement

Θυμίζουμε ότι η πρώτη μοτοσικλέτα που παρουσίασε ποτέ η BMW Motorrad ήταν η R32 στο Σαλόνι του Παρισιού στον μακρινό Ιανουάριο του 1923. Η έλευση λοιπόν της R1300GS μέσα στον Ιανουάριο του 2023 θα είναι το καλύτερο δώρο επετείου για το γερμανικό εργοστάσιο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η BMW Motorrad δημιουργεί δικό της ενιαίο πρωτάθλημα με F900R (+video)
Η γιορτή της BMW Motorrad ξεκίνησε (+video)
100+ προϊόντα εξοπλισμού από την BMW Motorrad το 2023