Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η γιορτή της BMW Motorrad ξεκίνησε (+video)

Ελλάδα 11:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η γιορτή της BMW Motorrad ξεκίνησε (+video)

NEWSMOTO

Η γιορτή της BMW Motorrad ξεκίνησε (+video)

NEWSMOTO

Η BMW Motorrad γιορτάζει το 2023 τα 100 χρόνια ζωής της και ξεκίνησε από νωρίς να τις εκπλήξεις.

Advertisement
Advertisement

Το 2023 είναι μια από τις σημαντικότερες χρονιές για την BMW Motorrad. Το τμήμα μοτοσικλέτας της γερμανικής μάρκας κλείνει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του και ετοιμάζει πάρα πολλές εκδηλώσεις για να γιορτάσει αυτό το απίθανο ορόσημο. Από ότι φαίνεται οι άνθρωποι της BMW δεν κρατιούνται και ήδη ξεκίνησαν να παρουσιάζουν ειδικές εκδόσεις μοτοσικλετών για να τιμήσουν τα 100 χρόνια.

Για αρχή λοιπόν παρουσιάστηκαν δύο ειδικές εκδόσεις, μία του R nineT και μία του R18. Οι δύο μοτοσικλέτες είναι βαμμένες σε μαύρο και ασημί τα οποία παραπέμπουν στις κλασικές μοτοσικλέτες της μάρκας, ενώ διπλού χρωματισμού είναι και η σέλα.

Advertisement
Advertisement

Πολλά από τα εξαρτήματα και στις δύο μοτοσικλέτες είναι σχεδιασμένα από το τμήμα Option 719, όπως οι μαύροι τροχοί και τα καπάκια του κινητήρα, ενώ οι καθρέπτες είναι τοποθετημένοι στα άκρα του τιμονιού. Στην περίπτωση του R nineT 100 Years Edition συναντάμε και κάλυμμα του συνεπιβάτη με vintage σχεδιασμό, ενώ στο πάνω μέρος του ρεζερβουάρ υπάρχει ταμπελάκι με το σήμα των 100 χρόνων της BMW Motorrad.

Στο τεχνικό κομμάτι οι δύο ειδικές εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με ενεργητικά φώτα στροφής, θερμαινόμενα grip, σύστημα Cruise Control και επιλογές οδήγησης Pro. Οι ειδικές εκδόσεις για τα 100 χρόνια της BMW Motorrad θα είναι διαθέσιμες από το ξεκίνημα της επόμενης χρονιάς με τις τιμές να κυμαίνονται από 17.900 ευρώ μέχρι 18.900 ευρώ.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης των μοντέλων BMW 100 Years Edition.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
100+ προϊόντα εξοπλισμού από την BMW Motorrad το 2023
Μικρές αναβαθμίσεις για τα R1250R και R1250RS από την BMW Motorrad
Οι BMW Motorrad Days επέστρεψαν στο Βερολίνο