Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

100+ προϊόντα εξοπλισμού από την BMW Motorrad το 2023

Ελλάδα 3:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

100+ προϊόντα εξοπλισμού από την BMW Motorrad το 2023

NEWSMOTO

100+ προϊόντα εξοπλισμού από την BMW Motorrad το 2023

NEWSMOTO

Η BMW Motorrad παρουσίασε την συλλογή εξοπλισμού αναβάτη του 2023 με πάνω από 100 προϊόντα.

Advertisement
Advertisement

Έχουν περάσει σχεδόν 45 χρόνια από την πρώτη φορά που η BMW Motorrad παρουσίασε για πρώτη φορά στον κόσμο των δύο τροχών τη δική της συλλογή εξοπλισμού αναβάτη. Είχε προηγηθεί η παρουσίαση του πρώτου κράνους της εταιρείας και το 1978 παρουσιάστηκε η πρώτη σειρά από μπουφάν, γάντια και παντελόνια.

Εκείνη την εποχή φυσικά η τεχνολογία και τα υλικά ήταν ακόμα σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο οι Γερμανοί έκαναν τα πρώτα βήματα τοποθετώντας ειδικά ανακλαστικά και προστατευτικά στα βασικά σημεία του σώματος. Τα χρόνια έχουν περάσει και η τεχνολογία στον εξοπλισμό έχει εκτοξευτεί σε τρομερά επίπεδα ασφάλειας και άνεσης. Η BMW Motorrad συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει τις δικές τις λύσεις στην προστασία του αναβάτη και για το 2023 πρόσθεσε ακόμα περισσότερα προϊόντα.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα από 100 αξεσουάρ έχει ετοιμάσει για τη συλλογή του 2023 η BMW Motorrad ανάμεσα στα οποία μπορεί να βρει κανείς κράνη, γάντια και μπότες τα οποία συνοδεύονται από σύγχρονο ρουχισμό και αξεσουάρ. Ένα από τα βασικά προϊόντα στη νέα συλλογή είναι τα κράνη. Στην κορυφή βρίσκεται το Xomo Carbon, ένα σπορ κράνος με υψηλού επιπέδου τεχνολογία και ποιοτικά υλικά. Καινούριο είναι επίσης το Bowler για πιο κλασικούς αναβάτες το οποίο συνοδεύονται με τη μάσκα Britz.

Η Gear & Garment Collection 2023 επίσης προσφέρει μεγάλο εύρος προϊόντων σε φόρμες, μπουφάν και παντελόνια για όλα τα γούστα. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το Hotlap μπουφάν από δέρμα Nappa και η φόρμα M Pro Race Comp με ειδικά σχεδιασμένα προστατευτικά και χρωματισμούς από το αγωνιστικό τμήμα της BMW M Motorsport.

Advertisement

Στην κλασική σειρά συναντάμε το νέο Road Crafted 100 Years τζιν μπουφάν που τιμάει τα 100 χρόνια της BMW Motorrad, όπως και το μπουφάν Schwabing, ενώ ειδικά για τη σειρά GS έχει σχεδιαστεί το νέο GS Adrar.

Advertisement

Βίντεο με τον εξοπλισμό της BMW Motorrad για το 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι κρύβεται πίσω από το R12S της BMW Motorrad;
Μικρές αναβαθμίσεις για τα R1250R και R1250RS από την BMW Motorrad
BMW Motorrad Days 2022

Advertisement