Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

BMW G 310 R MY2021: Ηλεκτρονικό γκάζι και Euro5

Ελλάδα 13:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW G 310 R MY2021: Ηλεκτρονικό γκάζι και Euro5

NEWSMOTO

BMW G 310 R MY2021: Ηλεκτρονικό γκάζι και Euro5

NEWSMOTO

Αναβάθμιση για το μικρότερο Roadster της BMW στο ίδιο μήκος κύματος με το διπλής χρήσης 310 GS, έτσι ώστε να αποκτήσει περισσότερα πλεονεκτήματα έναντι του αυξημένου ανταγωνισμού.

Advertisement
Advertisement

H μικρότερη σε κυβισμό γυμνή μοτοσυκλέτα του Βαυαρού κατασκευαστή είναι ομοίως σχεδιασμένη και εξελιγμένη στη Γερμανία, με την κατασκευή να έχει αναλάβει η TVS στην Ινδία. Το R ήρθε στην επιφάνεια μέσω διαδικτυακής παρουσίασης και φέρει τις ίδιες αλλαγές και βελτιώσεις με το On/Off 310 GS. Χωρίς να χάσει σε τιμές ιπποδύναμης και ροπής αποκτά ηλεκτρονικό γκάζι (RbW) και προσαρμόζεται στις προδιαγραφές του Euro5.

Oι βασικές βελτιώσεις, πέραν του RbW, έχουν να κάνουν με την ύπαρξη ενός αυτοματοποιημένου συστήματος που ρυθμίζει το ρελαντί του κινητήρα και νέου συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης με υποβοήθηση, Τα φωτιστικά σώματα είναι πλέον τεχνολογίας LED και οι μανέτες φρένου και συμπλέκτη ρυθμιζόμενες σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις. Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε όλες τις βελτιώσεις και τα πλεονεκτήματα αυτών στην παρουσίαση του νέου G 310 GS εδώ.

Advertisement
Advertisement

Το αναβαθμισμένο G 310 R θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021 σαν μέλος μιας τετραμελούς οικογένειας μοντέλων Roadster της BMW, εμπλουτίζοντας τόσο τις επιλογές των υποψήφιων αγοραστών όσο και τους κινητήρες της γκάμας. Τέσσερα μοντέλα, τέσσερις διαφορετικοί κινητήρες, τέσσερις κυβισμοί! Ένας μονοκύλινδρος (G 310 R), ένας δικύλινδρος εν σειρά (F 900 R), ένας δικύλινδρος boxer (R 1250 R) και ένας τετρακύλινδρος εν σειρά (S 1000 R)!

Advertisement

Η τιμή του νέου R δεν έχει ανακοινωθεί για την ώρα και εννοείται ότι θα επανέλθουμε με αναλυτικότερο άρθρο όταν με το καλό έρθει στη χώρα μας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Kawasaki Ninja ZX-10R/RR MY2021: Βελτιωμένο τόσο-όσο!

Kymco Electric: Το πρώτο βήμα αφορά σε scooter

Advertisement

Kawasaki W800 & Meguro K3: Πάμε σαν άλλοτε..