Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αστέρι του MotoGP παραλαμβάνει την Lamborghini Urus S του

Ελλάδα 4:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αστέρι του MotoGP παραλαμβάνει την Lamborghini Urus S του

NEWSMOTO

Αστέρι του MotoGP παραλαμβάνει την Lamborghini Urus S του

NEWSMOTO

Ο Jorge Lorenzo παρέλαβε από το εργοστάσιο της Lamborghini την καινούρια του Urus S.

Advertisement
Advertisement

Το πάθος του Jorge Lorenzo για τα γρήγορα αυτοκίνητα και ιδιαίτερα για τις Lamborghini είναι γνωστό. Ο Ισπανός πρώην πρωταθλητής MotoGP έχει ήδη στο γκαράζ του μερικά από τα ταχύτερα μοντέλα της ιταλικής μάρκας και πλέον αποφάσισε να αποκτήσει ακόμα ένα.

Μέσω του προγράμματος La Prima που έχει δημιουργήσει η Lamborghini, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να παραλάβουν τα καινούρια τους αυτοκίνητα απευθείας από το εργοστάσιο Sant’Agata Bolognese. Ο Lorenzo λοιπόν βρέθηκε στο εργοστάσιο της Lamborghini και παρέλαβε την καινούρια του Urus S σε μαύρο χρώμα, ενώ δέχτηκε και μια ξεχωριστή ξενάγηση από τους ανθρώπους της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Ο Ισπανός 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το νέο τμήμα που ασχολείται με τα ανθρακονήματα, να δει από κοντά τη γραμμή παραγωγής της Urus και να ενημερωθεί για το πολλά υποσχόμενο supercar Revuelto που αναμένεται να είναι το επόμενο καυτό μοντέλο της Lamborghini. Παράλληλα, ξεναγήθηκε στο Μουσείο και είδε από κοντά θρυλικά μοντέλα όπως η Miura, η Murcielago και η Diablo.

Όσο για την Urus S που απέκτησε ο Lorenzo, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό SUV με ιδιαίτερο σπορ χαρακτήρα. Ο χρωματισμός είναι μαύρος (Nero Helene) και στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί κίτρινες λεπτομέρειες σε πολλαπλά σημεία. Ο κινητήρας είναι ο πανίσχυρος V8 των 4.0 λίτρων ο οποίος με τη βοήθεια δύο τούρμπο αποδίδει 666 ίππους. Στην έκδοση S υπάρχει στον στάνταρ εξοπλισμό ένα νέο σύστημα εξάτμισης με πιο αιχμηρό και σπορ ήχο.

Advertisement

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κοστίζει η Lamborghini Urus για… πολύτεκνους;
Τρέξτε να προλάβετε: Τρελή ζήτηση για τη νέα Lamborghini!
Επίσημα αποκαλυπτήρια των νέων Lamborghini Urus στην Ελλάδα