Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημα αποκαλυπτήρια των νέων Lamborghini Urus στην Ελλάδα

Ελλάδα 5:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημα αποκαλυπτήρια των νέων Lamborghini Urus στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Επίσημα αποκαλυπτήρια των νέων Lamborghini Urus στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Η εισαγωγική αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων Lamborghini αποκάλυψε δύο νέες εκδόσεις του επιβλητικού SUV που έχει αλλάξει τα δεδομένα σε παγκόσμιο επίπεδο για την ιταλική φίρμα. Το Newsauto βρέθηκε στην εκδήλωση και θαύμασε από κοντά τα Urus Performante και Urus S…

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες ημέρες και όπως είχατε διαβάσει σε σχετικό άρθρο του Newsauto, ήρθαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δύο νέες εκδόσεις της Lamborghini Urus. Ο λόγος για την Urus Performante και την Urus S.

Ένα επιβλητικό σπορ όχημα ελευθέρου χρόνου που πλέον διατίθεται στην σκληροπυρηνική έκδοση Performante και στην πιο… γήινη σε θέματα άνεσης, Urus S.

Το ιταλικό SUV αποκάλυψε την Τετάρτη το βράδυ η επίσημη εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Lamborghini στην Ελλάδα. Η αποκάλυψη πραγματοποιήθηκε σε μία εκδήλωση με οικοδεσπότη τον ιδιοκτήτη της Trident Cars Γιώργο Λυμπεράκη και καλεσμένους εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Advertisement
Advertisement

Οι περισσότεροι ήταν και ιδιοκτήτες των σπορ μοντέλων που τίμησαν με την παρουσία τους την οικογένεια της Lamborghini και ήρθαν με τα επιβλητικά τους αυτοκίνητα από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Όχι μία αλλά τρεις Urus

Για τις ανάγκες της εκδήλωσης υπήρχαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας τρία Lamborghini Urus και συγκεκριμένα ένα κίτρινο Performante και δύο Urus S, το ένα σε μπλε χρώμα και το δεύτερο σε ματ ανθρακί. Και τα τρία παρέπεμπαν σε έργα τέχνης που κοσμούσαν την ανανεωμένη αντιπροσωπεία της μάρκας που έχει έδρα στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.

Να θυμίσουμε πως το εντυπωσιακό SUV εφοδιάζεται με κινητήρα 4.0 λίτρων και αποδίδει 666 ίππους. Στην πράξη και στη γλώσσα των αριθμών η επιτάχυνση από στάση στα 100χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε λιγότερο από 3.5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 306 χλμ./ώρα. Ωστόσο αυτό που καθιστά μία Urus είναι η οδηγική της συμπεριφορά, όπως και η ποιότητα και τα υλικά κατασκευής.

Advertisement

Η τιμή της Lamborghini Urus στην Ελλάδα ξεκινά λίγο πάνω από τα 360.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε τη BMW M3 Touring xDrive στη Σλοβενία
Καθυστερεί και άλλο η άφιξη του Honda Civic Type R
Αλλαγές στο πιο κλασικό Jeep, το Wrangler