Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει η Lamborghini Urus για… πολύτεκνους;

Ελλάδα 7:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει η Lamborghini Urus για… πολύτεκνους;

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει η Lamborghini Urus για… πολύτεκνους;

ΝΕΑ

Σχεδόν 60.000 λιγότερα θα πληρώσει μία πολύτεκνη οικογένεια αν θέλει να αποκτήσει το ιταλικό σπορ SUV…

Advertisement
Advertisement

Οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες μπορούν να αποκτήσουν αυτοκίνητο με μειωμένη τιμή στην Ελλάδα. Το δικαίωμα χρήσης φοροαπαλλαγών για καινούργιο όχημα έχουν όσες οικογένειες πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές γεγονός που κάνει πιο εύκολη την απόκτηση του, οποιουδήποτε οχήματος.

Τη χρήση της μειωμένης τιμής μπορούν να κάνουν όσοι είναι Έλληνες πολίτες που διαμένουν στην Ελλάδα , όπως και πολίτες άλλων κρατών που έχουν έδρα τη χώρα μας. Σημαντικό στοιχείο που αφορά στην φοροαπαλλαγή είναι ο αριθμός των παιδιών.

Για παράδειγμα, οι οικογένειες με τρία παιδιά μπορούν να αποκτήσουν μια φορά αυτοκίνητο με απαλλαγή από το τέλος ταξινόμησης σε αντίθεση με όσους έχουν τέσσερα παιδιά που μπορούν να το πράξουν δύο φορές και εφόσον έχουν περάσει πέντε χρόνια από την αγορά του πρώτου οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Lamborghini Urus με πόσο;

Με την απαλλαγή του τέλους ταξινόμησης η τελική τιμή πέφτει σημαντικά ενώ όσο πιο ακριβό είναι το αυτοκίνητο άρα και οι φόροι τόσο μεγαλύτερο το κέρδος για τον πελάτη.

Για μία… Lamborghini Urus η μείωση της τελικής τιμής για πολύτεκνη οικογένεια είναι ιδιαίτερα υψηλή. Η αρχική τιμή του ιταλικού σπορ SUV φτάνει στην Ελλάδα τα 355.000 ευρώ. Στην περίπτωση όμως που ο υποψήφιος πελάτης είναι πολύτεκνος η τιμή πέφτει σημαντικά και διαμορφώνεται στα 296.000 ευρώ περίπου, δηλαδή σχεδόν 60.000 ευρώ λιγότερα. Καθόλου… άσχημα!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τους νοικιάζουν μικρά αυτοκίνητα και τα πληρώνουν για μεγάλα
Χτυπάνε… κόκκινο οι τιμές των καυσίμων στη Μύκονο
To Honda Civic Type R ξανά βασιλιάς στο Nurburgring! (+video)