Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρέξτε να προλάβετε: Τρελή ζήτηση για τη νέα Lamborghini!

Ελλάδα 6:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρέξτε να προλάβετε: Τρελή ζήτηση για τη νέα Lamborghini!

ΝΕΑ

Τρέξτε να προλάβετε: Τρελή ζήτηση για τη νέα Lamborghini!

ΝΕΑ

Ποιος πληθωρισμός και ποια κρίση; Αν παραγγείλετε τώρα την Revuelto θα την πάρετε -στην καλύτερη- το 2025!

Advertisement
Advertisement

Η νέα Lamborghini Revuelto εντυπωσίασε τους πάντες όταν παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό, έχοντας μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση (ιδίως στο πίσω μέρος) και ένα απίστευτο υβριδικό σύστημα κίνησης, με απόδοση πάνω από 1.000 ίππους.

Αν και πρόκειται για μία κλασική Lambo και όχι για ένα ακόμα SUV (η Urus πάντως είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο της εταιρίας), η Revuelto έκανε αρκετή αίσθηση. Και σαν να την περίμεναν από καιρό, οι υποψήφιο αγοραστές ήρθαν με ορμή να προλάβουν να πάρουν τα πρώτα κομμάτια.

Όπως αναφέρει το δίκτυο CNBC, παρά την παγκόσμια κρίση, η Lamborghini έχει κλείσει μέσα σε λίγες ημέρες την παραγωγή της Revuelto για δύο ολόκληρα χρόνια. Και η λίστα με τις παραγγελίες όλο και μεγαλώνει για παραδόσεις και μετά το 2024!

Advertisement
Advertisement

Όπως λέει το αφεντικό της εταιρίας, η Lamborghini δούλεψε σκληρά για αυτό το αυτοκίνητο επί σειρά ετών. Και η αποδοχή δείχνει ότι το κοινό αναγνωρίζει ότι πρόκειται για μία γνήσια Lambo. Και επίσης αποδεικνύει ότι ο κόσμος δεν φοβάται ένα plug-in υβριδικό supercar.

H τεράστια ζήτηση για την Revuelto αναμένεται να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τα νούμερα της Lamborghini. Πέρσι η εταιρία σημείωσε άνοδο 10% σε σχέση με το 2021, φθάνοντας στις 9.233 μονάδες. Αν και νωρίς για φέτος, οι προβλέψεις κάνουν λόγο για μία ακόμα θετική χρονιά που ίσως αγγίξει ή και θα ξεπεράσει το ορόσημο των 10.000 μονάδων.

Advertisement

Η πρόκληση που αντιμετωπίζει η Lamborghini και οι αντίστοιχες εταιρίες είναι να μην χαθεί η ταυτότητά της με την ηλεκτροκίνηση. Η πρόκληση είναι να φτιαχτούν ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα που να μην θυμίζουν Tesla για παράδειγμα, και να έχουν ένα έντονο συναισθηματικό υπόβαθρο.

Στο μέλλον, κάθε νέο μοντέλο της Lamborghini θα είναι υβριδικό. Θα υπάρξουν PHEV εκδόσεις της Urus και της Huracan ενώ θα υπάρξει και ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο που θα εμφανιστεί το αργότερο το 2029.

Advertisement

Η Revuelto φαίνεται ότι θα είναι ένα από τα τελευταία V12 supercars που θα κατασκευαστούν, κάτι που την καθιστά συλλεκτική από την πρώτη στιγμή. Και μάλιστα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ξεπεράσει την Αventador σε πωλήσεις, και τις 11.000 μονάδες που είχε καταφέρει στα 10 χρόνια της ζωής της. Αρκεί βέβαια να έχετε υπομονή και να περιμένετε ακόμα και για μέσα στο 2025 να την παραλάβετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To κάρμπον πλαίσιο της Lamborghini LB744 (+video)
Επίσημο: Νέα Lamborghini με 1.015 ίππους και 3 ηλεκτρικά μοτέρ (+video)
Πόσο πουλήθηκε η Lamborghini Countach του Rod Stewart;

Advertisement