Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αλλαγή σκυτάλης στη Yamaha

Ελλάδα 2:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αλλαγή σκυτάλης στη Yamaha

NEWSMOTO

Αλλαγή σκυτάλης στη Yamaha

NEWSMOTO

Η Yamaha Motor Europe θα έχει νέο Πρόεδρο το 2024 καθώς ο Ερίκ ντε Σεϊνές αποσύρεται από τη θέση.

Advertisement
Advertisement

Τέλος εποχής για τον Ερίκ ντε Σεϊνές στη Yamaha. Ο ισχυρός άνδρας του ευρωπαϊκού τμήματος της Yamaha αποσύρεται από το ρόλο του CEO και το 2024 θα έχουμε αλλαγή σκυτάλης στην κεφαλή της εταιρείας. Ο Ντε Σεϊνές βρέθηκε στο τιμόνι της Yamaha Motor Europe για πέντε χρόνια, από το 2018 και συνέβαλε στην άνοδο της Yamaha σε πολύ υψηλά νούμερα πωλήσεων.

Τη θέση του Ερίκ ντε Σεϊνές θα αναλάβει από 1η Ιανουαρίου 2024 ο Ολιβιέ Πριβόστ ο οποίος αυτήν τη στιγμή ήταν αντιπρόεδρος της Yamaha Motor Europe.

Advertisement
Advertisement

Ο Ερίκ ντε Σεϊνές ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε να βγάλει αλώβητη από την κρίση του Covid-19 τη Yamaha και παράλληλα να την φέρει σε ισχυρή θέση σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα, έθεσε τις βάσεις για το μέλλον της εταιρείας ενισχύοντας το πρόγραμμα μικροκινητικότητας και ηλεκτροκίνησης παρουσιάζοντας το project Switch On στις αρχές του 2022.

Στις δηλώσεις του ο νέος Πρόεδρος της Yamaha Motor Europe, Ολιβιέ Πριβόστ τόνισε ότι η εταιρεία πρέπει να κάνει το επόμενο στην καινοτομία στα προϊόντα της προκειμένου να πετύχει τους στόχους που ακολουθούν. Παράλληλα, υπάρχει μέριμνα να στηριχθεί το Yamaha Customer Experience και η αποστολή φροντίδας του πελάτη μέσω του προγράμματος Kando.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα επτά «θαύματα» της Yamaha
New kid on the block από τη Yamaha (+video)
Αγωνιστικό κιτ GYTR για το Yamaha Tenere 700