Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αγωνιστικό κιτ GYTR για το Yamaha Tenere 700

Ελλάδα 0:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αγωνιστικό κιτ GYTR για το Yamaha Tenere 700

NEWSMOTO

Αγωνιστικό κιτ GYTR για το Yamaha Tenere 700

NEWSMOTO

Η Yamaha δημιούργησε ένα ειδικό κιτ αναβάθμισης της Tenere για τους πολύ ψαγμένους αναβάτες Off-Road.

Advertisement
Advertisement

Όποιος ασχολείται με το Off-Road και τους αγώνες Rally Raid γνωρίζει καλά ότι η Yamaha έχει επενδύσει πολλά πάνω στο αειθαλές της Tenere 700. Έχουμε φτάσει πλέον να έχουμε πέντε διαφορετικές εκδόσεις του μοντέλου με στόχο να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των αναβατών με πιο πρόσφατη την έκδοση Explore με έμφαση στην πιο εύκολη προσβασιμότητα.

Θέλοντας να κάνει ακόμα πιο πικάντικη την έκδοση Tenere 700 World Raid η Yamaha αποφάσισε να δημιουργήσει σε συνεργασία με την αγωνιστική της ομάδας ένα αγωνιστικό κιτ για τους πιο απαιτητικούς αναβάτες των Raid και του ταξιδιωτικού enduro.

Advertisement
Advertisement

Το GYTR Performance kit εξελίχθηκε για να ξεκλειδώσει όλες τις adventure δυνατότητες του κινητήρα CP2 της Tenere 700 World Raid. Χρησιμοποιεί τη στάνταρ καλωδίωση και προσθέτει μια ελαφριά αγωνιστική εξάτμιση Akrapovic από τιτάνιο.

Η εξάτμιση συνεργάζεται με το φίλτρο αέρα GYTR, το οποίο αποτελείται από ειδικής σχεδίασης θήκη και στοιχείο. Επιπλέον, η μονάδα GYTR ECU προσαρμόζει την ανάφλεξη και τη χαρτογράφηση του καυσίμου, για να μεγιστοποιηθεί η απόδοση της ισχύος και της ροπής. Τα υψηλής απόδοσης εξαρτήματα GYTR συνδυάζονται για να προσφέρουν έως και κατά 9 ίππους αύξηση της ισχύος.

Advertisement

Εκτός από τα εξαρτήματα ρύθμισης του κινητήρα, το κιτ περιλαμβάνει σέλα και μαρσπιέ προδιαγραφών Rally. Στο κομμάτι της οδηγικής συμπεριφοράς η Yamaha έχει διαμορφώσει το πλαίσιο για αγωνιστική χρήση και έχει τοποθετήσει αγωνιστικές αναρτήσεις της KYB με πιρούνι 48 χιλ. εμπρός διαδρομής 270 χιλ.

Advertisement

Οι τιμονόπλακες είναι επίσης ειδικά σχεδιασμένες από αλουμίνιο, ενώ υπάρχει και αμορτισέρ τιμονιού. Οι ζάντες είναι της Haan Wheels, τα φρένα της Brembo και η αλυσίδα με τα γρανάζια προέρχονται από το αγωνιστικό τμήμα της Yamaha. Ανάμεσα στα αμέτρητα εξαρτήματα του κιτ βρίσκουμε και ένα μεγάλο ρεζερβουάρ 37,6 λίτρων.

Το νέο κιτ GYTR για το Tenere 700 World Raid θα το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Yamaha.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποστολή newsmoto: Tenere 700 και XSR900 GP είχαν την τιμητική τους στη Yamaha
Στροφή στην ποιότητα για τη νέα Yamaha MT-09 (+video)
Δείτε το Yamaha Motoroid2 να χορεύει (+video)