Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτό είναι το cool scooter της UM Motorcycles

Ελλάδα 17:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το cool scooter της UM Motorcycles

NEWSMOTO

Αυτό είναι το cool scooter της UM Motorcycles

NEWSMOTO

Το Chill 125 είναι το πιο μοδάτο και νεανικό scooter της UM Motorcycles.

Advertisement
Advertisement

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές εβδομάδες από την στιγμή που η Teoren Motors, αποκλειστικός εισαγωγέας Renault και Dacia στην Ελλάδα έβαλε κάτω από την ομπρέλα της την αμερικανική φίρμα κατασκευής μοτοσικλετών UM Motorcycles. Τα πρώτα μοντέλα έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στα καταστήματα και ανάμεσά τους συναντάμε δυναμικά cruiser, όμορφα scooters και ένα πρακτικό παπί.

Ανάμεσα στα scooter της UM Motorcycles σίγουρα αυτό που αισθητικά ξεχωρίζει είναι το Chill 125. Πρόκειται για ένα δίκυκλο πόλης με εμφάνιση που παραπέμπει στα κλασικά ιταλικά scooter και κορυφαίο φινίρισμα που εντυπωσιάζει. Το Chill συνδυάζει την ρετρό εμφάνιση με την αποτελεσματικότητα στις σύγχρονες ανάγκες αστικής μετακίνησης.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του Chill 125 είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 124,6 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 8,7 ίππους. Συνεργάζεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT με τη μετάδοση να γίνεται μέσω ιμάντα. Στον τομέα της οδηγικής συμπεριφοράς η UM Motorcycles έχει επιλέξει ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω που προσφέρουν ευελιξία, καλή πρόσφυση και άνεση.

Το νέο UM Chill διατίθεται σε δύο εκδόσεις, ανάλογα το στυλ του οδηγού, τις Classic και Sport. Η έκδοση Classic αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους η παραδοσιακή αισθητική ενός αστικού σκούτερ τους εκφράζει απόλυτα, ενώ η έκδοση Sport ξεχωρίζει από τα ενθουσιώδη χρώματα που προσφέρεται, τα εντυπωσιακά αυτοκόλλητα και τον σύγχρονο προβολέα LED.

Advertisement

Οι τροχοί είναι 12 ιντσών εμπρός και πίσω με τα φρένα να αποτελούνται από έναν δίσκο 190 χιλ. εμπρός και έναν δίσκο 200 χιλ. πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Το βάρος του scooter είναι ένα ακόμα ατού του καθώς βρίσκεται χαμηλά στα 102 κιλά, ανεβάζοντας την χρηστικότητα μέσα στην πόλη. Το νέο Chill Sport 125 είναι διαθέσιμο στην τιμή των 2.070 ευρώ σε δύο χρωματισμούς, πράσινο και πορτοκαλί, ενώ το Classic κοστίζει 2.000 ευρώ σε μαύρο και λευκό χρωματισμό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απόβαση των Αμερικανών της UM Motorcycles στην Ελλάδα…
Στην τελική ευθεία το μικρό Triumph Scrambler (+video)
Για ποιο κλασικό BSA γράφτηκε τραγούδι (+video)