Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Στην τελική ευθεία το μικρό Triumph Scrambler (+video)

Ελλάδα 2:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην τελική ευθεία το μικρό Triumph Scrambler (+video)

NEWSMOTO

Στην τελική ευθεία το μικρό Triumph Scrambler (+video)

NEWSMOTO

Μέσα στο 2023 αναμένεται να έχουμε την αποκάλυψη του πρώτου μοντέλου της συνεργασίας Triumph-Bajaj.

Advertisement
Advertisement

Όταν ανακοινώθηκε το 2017 η συνεργασία μεταξύ Triumph και Bajaj οι προσδοκίες για μια σειρά από καινούριες, μικρότερου κυβισμού μοτοσικλέτες, ήταν πολύ υψηλές. Παρόλα αυτά, η έλευση της πανδημίας και των προβλημάτων που ακολούθησαν έβαλε φρένο στις ορέξεις Βρετανών και Ινδών παγώνοντας για μερικούς μήνες τα σχέδιά τους.

Το πλάνο αρχικά ήταν να δούμε τα πρώτα μοντέλα μέσα στο 2022, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Τα πράγματα όμως τους τελευταίους μήνες έχουν επιταχυνθεί δραματικά με αποτέλεσμα να μην είναι απίθανο το σενάριο να δούμε το πρώτο μοντέλο της συνεργασίας μέσα στο 2023. Μάλιστα, στις αρχές του 2023 είδαμε και τις πρώτες εικόνες ενός μοντέλου που όπως φαίνεται θα είναι το πρώτο μοντέλο της συνεργασίας.

Advertisement
Advertisement

Το scrambler μοντέλο Triumph και Bajaj «πιάστηκε» για ακόμα μια φορά να δοκιμάζεται στους δρόμους της Ινδίας. Το κατασκοπευτικό βίντεο τραβήχτηκε εν κινήσει και έδωσε αρκετές λεπτομέρειες για το τι να περιμένουμε από την καινούρια μοτοσικλέτα. Σχεδιαστικά, έχει ακολουθήσει μια scrambler φιλοσοφία η οποία ενισχύεται από τον στρογγυλό προβολέα εμπρός, το ψηλό φτερό, τα ελαστικά διπλής χρήσης (τροχοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω) και η mini ζελατίνα.

Ο κινητήρας αναμένεται να είναι μονοκύλινδρος κοντά στα 400 κ.εκ. με την απόδοση να κυμαίνεται στους 25-30 ίππους. Οι αναρτήσεις και τα φρένα θα φέρουν την σφραγίδα της Triumph με ποιοτικές λύσεις, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει LED φώτα, ψηφιακό όργανο πληροφοριών, USB θύρα. Παράλληλα, από τις εικόνες φαίνεται ότι θα υπάρχει μεγάλη λίστα αξεσουάρ όπως πλαϊνές βαλίτσες, tank bag, βάσεις και ζελατίνα. Το νέο Triumph βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την παραγωγή και δεν αποκλείεται μετά το καλοκαίρι να έχουμε την επίσημη παρουσίαση.

Advertisement

Δείτε το βίντεο με λεπτομέρειες της Triumph Scrambler.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δέκα χρόνια συνεργασίας Triumph και DGR
Απόδραση με την Tiger της Triumph!
Δοκιμή: Triumph Trident 660