Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Απόβαση των Αμερικανών της UM Motorcycles στην Ελλάδα…

Ελλάδα 18:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απόβαση των Αμερικανών της UM Motorcycles στην Ελλάδα…

NEWSMOTO

Απόβαση των Αμερικανών της UM Motorcycles στην Ελλάδα…

NEWSMOTO

Η UM Motorcycles προσγειώνεται στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας Teoren Motors Α.Ε.

Advertisement
Advertisement

Ο αποκλειστικός εισαγωγέας Renault και Dacia στην Ελλάδα, η Teoren Motors, μπαίνει στον κόσμο της μοτοσικλέτας ανακοινώνοντας την επίσημη συνεργασία με την UM Motorcycles. Πλέον τα προϊόντα της αμερικανικής μάρκας θα διανέμονται στην ελληνική αγορά από την Teoren ανεβάζοντας τον πήχη της ποιότητας των προϊόντων της.

Η UM Motorcycles ιδρύθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα το 1999. Στα 20 χρόνια της πορείας της έχει δημιουργήσει μοτοσικλέτες με έντονη προσωπικότητα, ιδιαίτερο στυλ και τεχνολογικές καινοτομίες έχοντας ως βασικό γνώμονα την ποιότητα κατασκευής. Στην γκάμα της μπορεί να βρει κανείς scooters, παπιά και μοτοσικλέτες που θα καλύψουν τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών.

Advertisement
Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία των παπιών συναντάμε το Flash 125LX, ενώ στα scooter υπάρχουν διαθέσιμα τα Chill 125 και XPEED 125RX. Στις μοτοσικλέτες η UM Motorcycles έχει στην γκάμα της την Renegade 125 στις εκδόσεις Sport, Commando κια Freedom, όπως και την Renegade 300 στην έκδοση Commando και Freedom.

Εκτός από τον έντονο χαρακτήρα και το ιδιαίτερο στυλ, οι μοτοσικλέτες της UM Motorcycles διαθέτουν και τεχνολογικές καινοτομίες όπως το σύστημα ασφαλείας LED 360 και το κάθισμα UM Confort Gel, που δημιουργούνται από το τμήμα έρευνας και εξέλιξης της εταιρείας.

Advertisement

Στόχος της Teoren Motors είναι να αγκαλιάσει το όραμα της UM Motorcycles και να την φέρει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά της μοτοσικλέτας. Αυτό θα γίνει φυσικά με την δύναμη της εμπειρίας, του ενθουσιασμού και την ποιότητας εξυπηρέτησης της κορυφαίας εταιρείας στην Ελλάδα. Τα μοντέλα της UM Motorcycles μπορείτε να τα γνωρίσετε στην ιστοσελίδα της μάρκας (UM Motorcycles), όπως και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της UM Motorcycles.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Teoren Motors: Οργανωτικές αλλαγές
Έξι χρόνια πορείας για την Teoren Motors A.E.
Βράβευση της Teoren Motors από το Groupe Renault