Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ζήτηση της νέας Corvette

Ελλάδα 20:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ζήτηση της νέας Corvette

ΝΕΑ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ζήτηση της νέας Corvette

ΝΕΑ

Η Chevrolet προχώρησε στην δημιουργία και δεύτερης βάρδιας στο εργοστάσιό της για να παράγει περισσότερες Corvette C8, καθώς η ζήτηση έχει ξεπεράσει προ πολλού τις προσδοκίες των ιθυνόντων της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Η Chevrolet ξεκίνησε μια επιπλέον βάρδια στο εργοστάσιο συναρμολόγησης της Corvette, που σημαίνει ότι όσοι έχουν παραγγείλει τη νέα C8, μπορεί να μη χρειαστεί να περιμένουν και τόσο πολύ.

Η Chevrolet από τις 31 Αυγούστου ξεκίνησε και μια ακόμα βάρδια στο εργοστάσιο του Bowling Green προκειμένου να αυξήσει την παραγωγή των Corvette, μια και η ζήτηση έχει ξεπεράσει κατά πολύ τη δυναμική της υπάρχουσας γραμμής παραγωγής και οι χρόνοι αναμονής έτειναν σε απαγορευτικά διαστήματα για τις πωλήσεις. Μέχρι τέλος Αυγούστου, το εργοστάσιο παρήγαγε 95 αυτοκίνητα ημερησίως, ενώ από τη μέρα που άρχισε να εργάζεται η επιπλέον βάρδια, η ημερήσια παραγωγή έχει φτάσει τα 140 αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Πληροφορίες θέλουν τους εργαζόμενους της νέας βάρδιας να εκπαιδεύονται κατά τη διάρκεια της πρώτης βάρδιας στο εργοστάσιο, έτσι ώστε να προετοιμαστούν πιο γρήγορα. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως η εκπαίδευση είχε ξεκινήσει πριν το lock down λόγω της πανδημίας. Οι παραγγελίες των τελευταίων μηνών, εικάζεται πως έχουν ξεπεράσει τις 20.000 και το σίγουρο είναι πως η αναμονή για κάποιον που έχει παραγγείλει το αυτοκίνητό του στα τέλη Αυγούστου, θα ήταν τουλάχιστον 9 μήνες. Με τη νέα εξέλιξη όμως, ο χρόνος αυτός αναμένεται να συμπιεστεί σημαντικά και να είναι μικρότερος ακόμα και από τους 6 μήνες.

Δείτε ακόμα: 

Advertisement

H νέα Corvette είναι ένα “10 sec car” (VIDEO)

Έρχεται και στην Ευρώπη η νέα Corvette

Advertisement

Me 278,4 χλμ. πάνω σε αποξηραμένη λίμνη (VIDEO)