Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η C8 Corvette είναι «αυτοκίνητο 10 sec» (video)

Ελλάδα 13:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η C8 Corvette είναι «αυτοκίνητο 10 sec» (video)

ΝΕΑ

Η C8 Corvette είναι «αυτοκίνητο 10 sec» (video)

ΝΕΑ

Όσοι είναι εξοικειωμένοι με την κουλτούρα του Fast & Furious ξέρουν τι σημαίνει «αυτοκίνητο 10 δευτερολέπτων» και όπως φαίνεται στο παρακάτω video, η Corvette C8 είναι τέτοια ακόμα και σε stock μορφή.

Advertisement
Advertisement

Ο Youtuber Speed Phenom βάλθηκε να αποδείξει στον εαυτό του κυρίως, πως η Corvette C8 που έχει αγοράσει, είναι εξαιρετική επιλογή.

Αφού την οδήγησε σε πίστα αρκετές φορές, τώρα επισκέφτηκε μια ευθεία όπου διοργανώνονται αγώνες dragster. Με χρονόμετρα και όλα τα συμπαρομαρτούντα στη διάθεσή του, έβαλε το αυτοκίνητο στη διαδικασία να αποδείξει τις ικανότητές του επιταχύνοντας στην ευθεία. Μετά από κάποιες προσπάθειες, το επιθυμητό αποτέλεσμα ήρθε για τον ιδιοκτήτη της κατακόκκινης Corvette τελευταίας γενιάς.

Advertisement
Advertisement

O Speed ​​Phenom είχε πολλές δυσκολίες στην εκκίνηση και η Corvette σπίναρε αρκετά στις περισσότερες προσπάθειες, γράφοντας παρ’ όλα αυτά, εντυπωσιακά νούμερα επιτάχυνσης. Είναι χαρακτηριστικό –και φαίνεται και στο video– πως το εξαιρετικό κεντρομήχανο μοντέλο, έχει γράψει επανειλημμένα χρόνο κάτω από 3,0 δευτερόλεπτα για τα 100 χλμ./ώρα από στάση. Για το 400άρι, όσο είναι δηλαδή το μήκος της ευθείας στην οποία ανταγωνίζονται τα αυτοκίνητα στους αγώνες dragster, η Corvette έγραψε 10,95”– κάτι που την κάνει προφανώς ένα περίφημο «αυτοκίνητο 10 δευτερολέπτων» και μάλιστα στη stock μορφή του χωρίς επεμβάσεις βελτίωσης.

Διαβάστε ακόμα: H Corvette C8 έρχεται στην Ευρώπη

Advertisement

Με 278,4 χλμ./ώρα σε αποξηραμένη λίμνη (VIDEO)

Η ιστορία του Mitsubishi Lancer EVO VII από την ταινία 2 Fast 2 Furious

Advertisement