Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 278,4 χλμ./ώρα σε αποξηραμένη λίμνη (VIDEO)

Ελλάδα 21:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με 278,4 χλμ./ώρα σε αποξηραμένη λίμνη (VIDEO)

ΝΕΑ

Με 278,4 χλμ./ώρα σε αποξηραμένη λίμνη (VIDEO)

ΝΕΑ

Δεν κρατιόταν ο ιδιοκτήτης της ολοκαίνουργιας Corvette C8 που την οδήγησε σε μια αποξηραμένη λίμνη για να δει την τελική της με τα μάτια του- ή ότι προλάβαινε να δει…

Advertisement
Advertisement

Η αλήθεια είναι πως ως συνθήκη, η οδήγηση του αυτοκινήτου σε ευθεία και προσπαθώντας να «δεις» την τελική του, είναι ότι πιο safe μπορεί να υπολογίσει κανείς. Υπό αυτό το πρίσμα, ο νεαρός ιδιοκτήτης της ολοκαίνουργιας Corvette C8, έκανε πολύ καλά που την απόπειρά του να πιάσει την τελική του αυτοκινήτου του, την έκανε σε αυτές τις συνθήκες. Το ότι η αποξηραμένη λίμνη έχει πάνω της χώμα σαν πούδρα και κάποια πιο χοντρά κομμάτια, κάνει όσους από εμάς βλέπουμε το video της απόπειρας, λίγο σκεπτικούς για το αν ο νεαρός «πάει καλά» με τα μυαλά του.

Advertisement
Advertisement

Παρ’ όλα αυτά, το έκανε, το κατέγραψε με μερικές κάμερες και το παρουσίασε σε ένα video, σημειώνοντας με πολύ ενθουσιασμό τη στιγμή που το κοντέρ της Corvette έγραψε 173 mph (278,4 χλμ./ώρα). Κάπου εκεί πρέπει να τελείωσε και η «ωφέλιμη» ευθεία της λίμνης, αφού η Chevrolet κάνει λόγο για τελική ταχύτητα 312 χλμ/ώρα μια και έχει εφοδιάσει το νέο της μοντέλο με κινητήρα V8 6,2 λίτρων που αποδίδει 495 ίππους και 637 Nm ροπής.