Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volvo: Διακριτική ανανέωση για τα S60 και V60

Ελλάδα 9:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volvo: Διακριτική ανανέωση για τα S60 και V60

ΝΕΑ

Volvo: Διακριτική ανανέωση για τα S60 και V60

ΝΕΑ

Τα δύο μοντέλα της σουηδικής εταιρείας έκαναν ντεμπούτο το 2018 και ήρθε η ώρα για ένα ανεπαίσθητο facelift.

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές εν μέσω του κύκλου ζωής για ένα Volvo σπανίως είναι έντονες. Έτσι και τώρα, τα κομψά S60 και V60 πέρασαν την πόρτα του… χειρουργείου για ένα απαλό φρεσκάρισμα.

Το premium παρουσιαστικό τους με τη μεγάλη μάσκα και τις λιτές «καθαρές» γραμμές παρέμεινε ως είχε, με τις παρεμβάσεις να εστιάζουν στην εμπρός γρίλια (σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα) και στον πίσω προφυλακτήρα.

Αντίστοιχα στο εσωτερικό οι Σουηδοί ασχολήθηκαν με την εξέλιξη του Infotainment και όχι με τον διάκοσμο, εμπλουτίζοντας το με λογισμικό Google, ευκολότερη πλοήγηση, ταχύτερη συνδεσιμότητα και αρκετές εφαρμογές.

Advertisement
Advertisement

Από πλευράς κινητήρων η κατάσταση είναι γνώριμη με τον δίλιτρο turbo βενζινοκινητήρα να αποδίδει 163, 197 και 250 ίππους σε τρεις εκδοχές του. Με με το ήπια 48V υβριδικό σύστημα να βοηθά ώστε η κατανάλωση να μειωθεί στα 6,1 λίτρα/100 χλμ. (κύκλος WLTP για τον B3 των 163 ίππων) και την εκπομπή CO2 να μην ξεπερνά τα 137 γραμμάρια/χλμ. (μειωμένη κατά 5-15 γραμμάρια).

Υπενθυμίζουμε ότι στην κορυφή της γκάμας των δύο οικογενειακών της Volvo παραμένουν οι Plug-In Hybrid εκδόσεις με συνδυαστική απόδοση 350 και 455 ίππων αντίστοιχα, και κατανάλωση 0,7 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπή 16 γραμμάρια CO2/χλμ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συμφωνία Qualcomm με Volvo-Honda-Renault
Volvo: Αύξηση πωλήσεων με οδηγό τα μοντέλα Recharge
Ετοιμαστείτε για αυτοκίνητα με 99 ευρώ το μήνα…