Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Φουλ επίθεση από τη Volvo

Ελλάδα 6:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φουλ επίθεση από τη Volvo

Mobility

Φουλ επίθεση από τη Volvo

Mobility

Με μια στρατηγική που περιλαμβάνει την παρουσίαση πέντε ηλεκτρικών και δύο plug in υβριδικών μέσα στα επόμενα χρόνια, η Volvo μοιάζει να εξαπολύει επίθεση σε όλες τις κατηγορίες.

Advertisement
Advertisement

Η αρχή θα γίνει τον επόμενο χρόνο με το πρώτο νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που θα παρουσιάσει η Volvo στο πλαίσιο του εξηλεκτρισμού της.

Σε πρόσφατη συνάντηση των ιθυνόντων της Volvo με τους αντιπροσώπους του δικτύου της στις ΗΠΑ, υπογραμμίστηκε με κάθε τρόπο η διάθεση της εταιρείας να έχει μόνο εξηλεκτρισμένα μοντέλα στη γκάμα της μέχρι το τέλος της δεκαετίας που διανύουμε. Η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία επιταχύνει τη στρατηγική της, στο πλαίσιο της οποίας προβλέπεται η παρουσίαση πέντε νέων μοντέλων μηδενικών ρύπων.

Advertisement
Advertisement

Η Volvo συγκέντρωσε περίπου 800 αντιπροσώπους από τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική και τους είπε ότι το πρώτο νέο ηλεκτρικό μοντέλο από τη μάρκα θα φτάσει στις αντιπροσωπείες μέσα στον επόμενο χρόνο. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το ποιο μοντέλο, αν και αυτό θα είναι μάλλον η αμιγώς ηλεκτρική πρόταση της εταιρείας στην κατηγορία που σήμερα υπάρχει το XC90.

Σύμφωνα με πρώιμες πληροφορίες από την Automotive News, τα πέντε νέα ηλεκτρικά της Volvo θα περιλαμβάνουν ένα μεγάλο και ένα μικρό crossover, ένα sedan και δύο σπορ μοντέλα. Επιπλέον, θα λανσαριστούν δύο νέα plug-in υβριδικά, που θα είναι στην πραγματικότητα επανασχεδιασμένες εκδόσεις των S90 και XC90 PHEV.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συμφωνία Qualcomm με Volvo-Honda-Renault
Volvo: Αύξηση πωλήσεων με οδηγό τα μοντέλα Recharge
Ετοιμαστείτε για αυτοκίνητα με 99 ευρώ το μήνα…

Advertisement

 

 

 

Advertisement