Live Κίνηση
Περισσότερα
VIDEO

Video: Το νέο Renault Arkana πάτησε Ελλάδα

Ελλάδα 21:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Το νέο Renault Arkana πάτησε Ελλάδα

VIDEO

Video: Το νέο Renault Arkana πάτησε Ελλάδα

VIDEO

Συναντήσαμε το Renault Arkana, το νέο μεσαίο coupe SUV της γαλλικής φίρμας με την ελκυστική σιλουέτα και την υβριδική “καρδιά”.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Renault Arkana πάτησε Ελλάδα και το συναντήσαμε για να δούμε από κοντά την εντυπωσιακή του σχεδίαση, η οποία δεν μένει αδιάφορη. Το συγκεκριμένο Arkana φέρει πλούσιο εξοπλισμό και κάτω από το καπό του βρίσκεται το ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 1.3 μοτέρ με τους 140 ίππους.

Το βασικό χαρακτηριστικό και αυτό που μαγνητίζει -όπως είναι φυσικό- το βλέμμα είναι το πίσω τμήμα του Arkana. Εκεί, η coupe γραμμή φτάνει στα πίσω ακροβολισμένα φανάρια, τα οποία ενώνονται με μία κόκκινη LED γραμμή.

Advertisement
Advertisement

Το Arkana καταφτάνει ώστε να εδραιώσει τη θέση του δίπλα στα Megane, Kadjar και Scenic και ως εκ τούτου αντλεί καίρια σχεδιαστικά στοιχεία και από τα τρία μοντέλα. Ατενίζοντας το εξωτερικό του, γίνονται καταφανείς οι σχεδιαστικές αναφορές στο Clio, γεγονός ιδιαίτερα λογικό μιας και βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα (CMF-B modular) με το supermini της μάρκας -όπως και με το Captur.

Οι διαστάσεις του είναι 4,57 μέτρα μήκος, 1,57 μέτρα ύψος και το μεταξόνιο αγγίζει τα 2,720 μέτρα. Αξίζει να σημειωθεί η απόσταση από το έδαφος, που φτάνει τα 200 χιλιοστά.

Περισσότερα για το Renault Arkana μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Advertisement

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι τιμές για την ελληνική αγορά και αναμένονται να είναι ιδιαίτερα προσιτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Renault Megane E-Tech πάει… ηλεκτρικά! (video)
Πως να “δαμάσετε” το ατίθασο Renault Clio V6 (+ video)
Πως θα είναι το Renault Clio στο μέλλον;

Advertisement