Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Ο εσωτερικός κόσμος της νέας Mustang Mach-E GT

Ελλάδα 3:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Ο εσωτερικός κόσμος της νέας Mustang Mach-E GT

ΝΕΑ

Video: Ο εσωτερικός κόσμος της νέας Mustang Mach-E GT

ΝΕΑ

Η νέα Ford Mustang Mach-E GT κόβει την ανάσα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση και τις εκρηκτικές της επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Ford Μustang Mach-E GT είναι εφοδιασμένη με όλα τα σύγχρονα στοιχεία άνεσης και πολυτέλειας που περιμένει κανείς από ένα αυτοκίνητο με ξεκάθαρα premium χαρακτηριστικά.

Το σαλόνι είναι άνετο και ευρύχωρο, χάρη στο μεγάλο μεταξόνιο των 2.984 χιλιοστών και το δάπεδο είναι επίπεδο, λόγω της ενσωμάτωσης της μπαταρίας σε ειδικό χώρο κάτω από τους επιβάτες. Μεγάλος και απόλυτα κανονικός σε σχήμα ώστε να είναι και ιδιαίτερα αξιοποιήσιμος είναι ο χώρος των αποσκευών που μπορεί να φθάσει έως και τα 1.420 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό της Mustang Mach-E GT χαρακτηρίζεται από την μοντέρνα σχεδίαση του ταμπλό, την εξαιρετική ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται και τις έξυπνες πρακτικές λύσεις για την εξυπηρέτηση των επιβατών στην καθημερινότητά τους.

Ο σπορ χαρακτήρας τονίζεται από τα ειδικά μπάκετ καθίσματα της Ford Performance που προσδίδουν έναν αγωνιστικό αέρα στο σαλόνι, προσφέροντας εξαιρετική πλευρική στήριξη στην γρήγορη οδήγηση. Έχουν επένδυση από διάτρητο σουέντ δέρμα το οποίο προσδίδει μία ξεκάθαρη αίσθηση πολυτέλειας σε όλο το σαλόνι.

Από τα στοιχεία που κερδίζουν τις εντυπώσεις στο σαλόνι της Mustang Mach-E GT είναι η μεγάλη οθόνη του συστήματος πολυμέσων των 15,5 ιντσών σε Full High Definition ανάλυση η οποία διαθέτει το νέο εξελιγμένο SYNC 4 σύστημα infotainment αλλά και το εξαιρετικό ηχοσύστημα της B&O με δέκα ηχεία και μία ηχομπάρα στο επάνω μέρος του ταμπλό για μοναδική εμπειρία ακρόασης.

Advertisement

Η Mustang Mach-E GT περιλαμβάνει επίσης στάνταρ προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης της οδήγησης, μεταξύ των οποίων τα Intelligent Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring, Lane-Keeping System με Blind Spot Assist, Active Park Assist 2.0 και Pre-Collision Assist με Auto Emergency Braking.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως κάνει η Mustang Mach-E οικονομία στη Ford;
Ford Mustang Mach-E GT: O μύθος συνεχίζεται και στην ηλεκτροκίνηση
Ford Mustang Mach-E GT: Ηλεκτρικός κεραυνός