Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD 2022

Ford Mustang Mach-E GT: Ηλεκτρικός κεραυνός

Ελλάδα 8:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ford Mustang Mach-E GT: Ηλεκτρικός κεραυνός

FORD 2022

Ford Mustang Mach-E GT: Ηλεκτρικός κεραυνός

FORD 2022

Η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E GT με ισχύ 487 ίππους συναρπάζει με τις επιδόσεις της. Η αγωνιστική κουλτούρα της Ford συναντά το μέλλον σε μια απίθανη έκδοση δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Έφθασε επιτέλους η ώρα για την κορυφαία έκδοση, με τα χαρακτηριστικά GT και τις κατάλληλες αναβαθμίσεις που στοχεύουν ευθέως στην επίτευξη του απόλυτου σπορ ηλεκτρικού στον κόσμο.

Η κορυφαία Mustang Mach-E GT μπορεί να επιταχύνει από 0-100 km/h σε 3,7 δεύτερα όπερ σημαίνει ότι πρόκειται μάλιστα για το ταχύτερο ευρωπαϊκό μοντέλο στην ιστορία της Ford.

Λογικό εάν αναλογιστείς πως δύο πανίσχυροι ηλεκτροκινητήρες AC κινούν ανεξάρτητα τους εμπρός και πίσω τροχούς της Mustang Mach-E GT και μαζί παράγουν ισχύ 487 ίππων και ροπή 860 Nm – σχεδόν 15% περισσότερη ροπή σε σχέση με το υψηλών επιδόσεων υπεραυτοκίνητο Ford GT.

Advertisement
Advertisement

Η τετρακίνηση με δύο μοτέρ, το αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, η προηγμένη, προσαρμοζόμενη ανάρτηση MagneRide και το υψηλών επιδόσεων σύστημα πέδησης της Brembo συνδυάζονται ιδανικά εξασφαλίζοντας απόκριση και ευελιξία σπορ αυτοκινήτου.

Η Mustang Mach-E GT περιλαμβάνει επίσης μία μοναδική ρύθμιση στο κινητήριο σύνολο που μεταφέρει περισσότερη ισχύ στους πίσω τροχούς από τις υπόλοιπες τετρακίνητες εκδόσεις της Mustang Mach-E, με την υποστήριξη ειδικά σχεδιασμένων ελαστικών που μπορούν να μεταφέρουν την τεράστια ροπή στη επιφάνεια του δρόμου.

Advertisement

Το νέο προφίλ οδήγησης Untamed Plus είναι σχεδιασμένο για να βοηθά τους οδηγούς να εξισορροπούν την ισχύ των κινητήριων μονάδων για την επίτευξη σταθερών χρόνων κατά την οδήγηση στην πίστα – το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσαρμόζει ταυτόχρονα τα συστήματα ελκτικής πρόσφυσης και ελέγχου της ευστάθειας του αμαξώματος εκεί όπου οι συνθήκες και οι κανονισμοί το επιτρέπουν.

Advertisement

Τώρα, με την extended range μπαταρία 88 kWh στα σπλάχνα της, η Mustang Mach-E GT προσφέρει παρακαλώ αυτονομία 500 km (WLTP) με μια φόρτιση. Η φόρτιση σε παροχή με ισχύ 150 kW μπορεί να προσθέσει κατά μέσο όρο αυτονομία 99 km μέσα σε 10 λεπτά της ώρας, ενώ η μπαταρία μπορεί να ανακτήσει από 10 σε 80% της φόρτισης σε μόλις 45 λεπτά.

Η Mustang Mach-E GT περιλαμβάνει στάνταρ προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού όπως είναι, Intelligent Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring, Lane-Keeping System με Blind Spot Assist, Active Park Assist 2.0 και Pre-Collision Assist με Auto Emergency Braking.

Advertisement

H Mach-E GT φέρνει το μέλλον σήμερα, συγκεντρώνοντας όλα εκείνα τα ελκυστικά στοιχεία που περιμένεις από ένα υπερ-αυτοκίνητο με βαρύ όνομα απαύγασμα της τεχνολογίας και των εφαρμογών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford Mustang Mach-E GT: H απόλυτη σπορ ηλεκτρική εμπειρία
Ford Mustang Mach-E GT: Eκρηκτικές επιδόσεις, premium πολυτέλεια
Ford Mustang Mach-E GT…κοντράρει Chevy Corvette C8 (+video)