Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Vettel και Stroll το παίζουν 007 (video)

Ελλάδα 8:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vettel και Stroll το παίζουν 007 (video)

ΝΕΑ

Vettel και Stroll το παίζουν 007 (video)

ΝΕΑ

Οι οδηγοί της F1 κάθισαν πίσω από το τιμόνι του διασημότερου κινηματογραφικού αυτοκινήτου και επιδόθηκαν σε ξέφρενο drifting.

Advertisement
Advertisement

Η Aston Martin γιορτάζει την… πολυπρόσωπη παρουσία της στη νέα ταινία του James Bond “No Time to Die”, καλώντας στην πίστα του Silverstone τους οδηγούς που την εκπροσωπούν στη F1, Sebastian Vettel και Lance Stroll.

Εκεί του περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, μιας και ήταν παρατεταγμένα τα αυτοκίνητα που πρωταγωνιστούν στην ταινία και αποτελούν πιστό σύμμαχό του στις ριψοκίνδυνες αποστολές του κινηματογραφικού πράκτορα. Πρόκειται για τις Aston Martin DBS Superleggera, Aston Martin V8 Vantage, Aston Martin Valhalla και φυσικά το… μεγάλο αστέρι, την εμβληματική DB5.

Η τελευταία ήταν και αυτή που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον προκαλώντας δέος στους δύο πιλότους, οι οποίοι δοθείσης της ευκαιρίας έκατσαν πίσω από το τιμόνι της και επιδόθηκαν σε ξέφρενο drifting.

Advertisement
Advertisement

Η ξεπερασμένη αρχιτεκτονική του αυτοκινήτου δεν τους επέτρεψε να ολοκληρώσουν τις φιγούρες που θα επιθυμούσαν. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως απόλαυσαν κάθε δευτερόλεπτο συμβίωσης με την DB5. Με εξαίρεση μια στιγμή απροσεξίας του Vettel, που παραλίγο να… τραυματίσει το αμάξωμα του μοντέλου.

Advertisement

Την ευκαιρία να κάτσει πίσω από το τιμόνι είχε και ο δημοφιλής Βρετανός οδηγός αγώνων και υπεύθυνος και εκτελών χρέη κασκαντέρ στην Aston Martin, Mark Higgins, που απέδειξε πως… παίζει στα δάκτυλα το πολυτελές GT.  Παραπονεμένος δεν έμεινε ούτε ο πρώην οδηγός ράλι Martin Brundle, που πλέον αποτελεί σχολιαστή αγώνων F1 στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports.

Η DB5 παρήχθη το 1963 και κινείτο από 4λιτρο 6κύλινδρο σε σειρά, απόδοσης 286 ίππων και 390 Nm ροπής. Ένα χρόνο αργότερα διατέθηκε η DB5 Vantage που είχε έναν αναβαθμισμένο κινητήρα με 330 PS και διατέθηκε σε μόλις 65 μονάδες. 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Aston Martin Valkyrie Spider
Το 2026 η πρώτη ηλεκτρική Aston Martin
Aston Martin DB5 με… πολυβόλα για τους μικρούς James Bond