Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Το 2026 η πρώτη ηλεκτρική Aston Martin

Ελλάδα 10:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το 2026 η πρώτη ηλεκτρική Aston Martin

Mobility

Το 2026 η πρώτη ηλεκτρική Aston Martin

Mobility

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2026 για να δούμε την πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Aston Martin, η οποία φήμες τη θέλουν να είναι διάδοχος της DB11.

Advertisement
Advertisement

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες στρέφονται στην ηλεκτροκίνηση και αυτό αφορά προφανώς και μάρκες όπως η Bentley και η Bugatti που έχουν «χτίσει» τη φήμη τους ως πολυτελείς.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Aston Martin, Tobias Moers, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι ο εξηλεκτρισμός θα πρέπει να… «περιμένει» έως ότου η μάρκα είναι έτοιμη να λανσάρει την επόμενη γενιά σπορ αυτοκινήτων της. Ενώ η εταιρεία θα αργήσει να «μπει» στο «χορό» των ηλεκτρικών μοντέλων της κατηγορίας όπως όλα δείχνουν, ο Moers τόνισε πως τα υπάρχοντα μοντέλα θα υποστούν στο μεσοδιάστημα κάποια ανανέωση, οπότε και θα χρειαστούν μερικά χρόνια για να ολοκληρωθεί ο κύκλος τους.

Advertisement
Advertisement

Σε αντίθεση με ότι θα περίμενε κανείς, για τη μετάβαση στην ηλεκτρική εποχή η Aston Martin δεν θα πάει με το σύγχρονο best seller της που είναι το DBX αλλά μάλλον θα φτάσει εκεί με το μοντέλο που θα διαδεχτεί την DB11. Η DB11 το 2026 θα φτάνει τα 10 χρόνια της στην αγορά, κάτι που σημαίνει πως θα είναι και τυπικά «έτοιμη» για αντικατάσταση. Ο Moers δηλώνει ενθουσιασμένος για τα επερχόμενα ηλεκτρικά μοντέλα και αναμένει ότι τουλάχιστον τα μισά στη γκάμα της Aston θα είναι ηλεκτρικά μέχρι το 2030.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Πρίγκιπας Κάρολος στο τιμόνι της Aston Martin DBX (video)
Ηλεκτρικές οι νέες Aston Martin Vantage και DB11
Επίσημο: Aston Martin Valkyrie Spider

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement