Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

V8 Hotel: Το όνειρο κάθε τρελαμένου petrolhead (+video)

Ελλάδα 9:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

V8 Hotel: Το όνειρο κάθε τρελαμένου petrolhead (+video)

ΝΕΑ

V8 Hotel: Το όνειρο κάθε τρελαμένου petrolhead (+video)

ΝΕΑ

Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στη Στουτγάρδη της Γερμανίας και εάν είστε και εσείς ένας petrolhead, τότε η διαμονή σας θα είναι ονειρεμένη.

Advertisement
Advertisement

Από το 2018 και για αυτά τα 3 χρόνια το ξενοδοχείο V8 προσελκύει κόσμο από ολόκληρο τον πλανήτη. Έχει 153 εντυπωσιακά (εκ των οποίων 26 είναι θεματικά) δωμάτια και παράλληλα διαθέτει μια σειρά από δραστηριότητες, οι οποίες προορίζονται αποκλειστικά σε λάτρεις της αυτοκίνησης και όχι μόνο.

Εντός του ξενοδοχείου V8 μπορεί κανείς να παρακολουθήσει σινεμά με Drive-in εμπειρία, επιλέγοντας στο “αυτοκίνητο” που θέλει να καθίσει. Ακόμα, μπορείτε να κοιμηθείτε μέσα στο κλασικό “Σκαθάρι” ή ακόμα και σε εργαστήριο, όπου γίνονται οι διαγνωστικοί έλεγχοι των αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Στις δραστηριότητες περιλαμβάνονται και περιηγήσεις σε μουσεία της Mercedes-Benz και της Porsche, ενώ υπάρχει δυνατότητα test drive αυτοκινήτων. Διαθέσιμα αυτοκίνητα σε αυτή την υπηρεσία είναι η Mercedes-AMG C 63 S, το Tesla Model X και η Porsche 911 Turbo Coupe.

Εάν για κάποιο περίεργο λόγο δεν θέλετε να οδηγήσετε αυτοκίνητο, τότε υπάρχει και η υπηρεσία Ride On με την επιλογή βόλτας επάνω σε μια εντυπωσιακή Harley-Davidson.

Advertisement

Σε αυτό το ξενοδοχείο V8 μπορείτε να φέρετε και τα παιδιά σας, καθώς υπάρχουν δραστηριότητες και για αυτά. Υπάρχει ένα πάρκο περιπέτειας 10.000 τ.μ., στο οποίο -μεταξύ άλλων- υπάρχουν εξομοιωτές αεροσκαφών και γήπεδα γκολφ.

Advertisement

Τιμούλα;
Η διαθεσιμότητα για μια ενδεχόμενη κράτηση δείχνει να είναι δύσκολη, παρόλ’αυτά, για μία διανυκτέρευση στη σουίτα V12 της Mercedes θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό των 620 ευρώ. Η σουίτα περιλαμβάνει τρεις ορόφους με σαλόνι, κρεβατοκάμαρες, σάουνα και άλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
SOS: Ο κορωνοϊός στο αυτοκίνητο μας – Τι να κάνω με το κλιματιστικό;
Φαίνεται απίστευτο κι όμως: Είναι μια Lamborghini Huracan (+video)
Η Ferrari αυτή είναι μοναδική, αλλά η τιμή της είναι ευκαιρία;

Advertisement