Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φαίνεται απίστευτο κι όμως: Είναι μια Lamborghini Huracan (+video)

Ελλάδα 2:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φαίνεται απίστευτο κι όμως: Είναι μια Lamborghini Huracan (+video)

ΝΕΑ

Φαίνεται απίστευτο κι όμως: Είναι μια Lamborghini Huracan (+video)

ΝΕΑ

Με τις απαραίτητες τροποποιήσεις, αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες και στο video, είναι μια Lamborghini Huracan που έχει προφανώς αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό.

Advertisement
Advertisement

H Jumpacan, είναι μια ειδικά τροποποιημένη Lamborghini Huracan που έχει προορισμό τις χωμάτινες ειδικές διαδρομές και τη διασκέδαση οδηγού και συνοδηγού σε σημεία με άλματα.

Η Lamborghini ξεκίνησε τη ζωή της ως εταιρεία παραγωγής τρακτέρ, οπότε και η «αλλαγή προσανατολισμού» της συγκεκριμένης Huracan, μπορεί να την πει κανείς και καρμική. Άλλωστε η πάλαι ποτέ Ιταλική εταιρεία, μας έχει δώσει και άλλα δείγματα εκτός δρόμου μοντέλων ικανών, όπως ήταν το LM002 με το V12 μηχανικό σύνολο. Φυσικά και δεν ξεχνάμε την απόλυτα σύγχρονη Urus αλλά μάλλον δεν θα μπορούσε στην εργοστασιακή της μορφή να ακολουθήσει ένα μονοπάτι και γενικότερα κάποια κατεύθυνση αν δεν έχει στο έδαφος άσφαλτο ή στρωμένο χώμα. Εδώ λοιπόν έχουμε ένα αυτοκίνητο που τυπικά είναι μια Lamborghini Huracan, με αριθμό πλαισίου κανονικό από το εργοστάσιο και τις χαρακτηριστικές πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω.

Στο χώρο του κινητήρα δεν βρίσκεται πια το V10 του εργοστασίου αλλά ένας V8 LS, ο οποίος ωστόσο συνεργάζεται αγαστά με το εργοστασιακό της Lamborghini κιβώτιο ταχυτήτων. Το project ξεκίνησε με ένα σκέτο πλαίσιο στα τέλη του 2020 και προορισμό τη συμμετοχή στον αγώνα Mint 400 του 2021. Πρόκειται για έναν αγώνα εκτός δρόμου που εδώ και κάποιες δεκαετίες γίνεται κοντά στο Las Vegas των ΗΠΑ και μέχρι τώρα, προφανώς η Lamborghini δεν είχε ποτέ σημειώσει κάποια συμμετοχή. Στο video βλέπουμε το Jumpacan –όπως επισήμως λέγεται το μοντέλο από τους δημιουργούς του- σε δράση, κατά τη διάρκεια δοκιμών στην έρημο, προκειμένου να είναι έτοιμο για τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η επαναστατική Lamborghini Countach Evoluzione
Ψηφιακή αναβίωση της Lamborghini Countach για τον εορτασμό των 50 χρόνων της
Τέσσερις Lamborghini Huracan που υμνούν την Μεξικανική κουλτούρα

 

Advertisement

 

 

Advertisement