Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρέμει η Apple το smartphone της Nio (+video)

Ελλάδα 11:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρέμει η Apple το smartphone της Nio (+video)

ΝΕΑ

Τρέμει η Apple το smartphone της Nio (+video)

ΝΕΑ

Η Nio παρουσίασε το νέο της smartphone με απίστευτες δυνατότητες σύνδεσης με το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Η Nio έχει βάλει στόχο να κυριαρχήσει στους τομείς της τεχνολογίας και της κινητικότητας.

Ήδη τα οχήματά της έχουν κινήσει το ενδιαφέρον ακόμα και Ευρωπαίων κατασκευαστών, ενώ δεν κρύβει τη θέλησή της σε μερικά χρόνια να παρουσιάσει και το πρώτο της αυτόνομο όχημα, κοντράροντας στα ίδια την Tesla.

Δείγμα της τεχνολογικής εξέλιξης της Nio είναι το νέο smartphone που παρουσίασε και έχει μερικά πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Εκτός από τις ισχυρές τεχνικές προδιαγραφές του, το νέο τηλέφωνο είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το αυτοκίνητο και γενικότερα με το όχημα του χρήστη.

Advertisement
Advertisement

Η Nio αναφέρει ότι το smartphone είναι σχεδιασμένο ειδικά για αυτοκίνητα και ο χρήστης έχει πρόσβαση σε περισσότερες από 30 εφαρμογές που σχετίζονται με αυτό. Ο οδηγός λοιπόν έχει τη δυνατότητα μέσα από το τηλέφωνό του να παρκάρει και ξεπαρκάρει το όχημα, να σηκώσει τα παράθυρα, να ανοίξει το πορτμπαγκάζ, να εκκινήσει τον κλιματισμό, να ανοίξει την εφαρμογή μασάζ στα καθίσματα και πολλά ακόμα.

Advertisement

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι ότι παράλληλα με τη σύνδεση αυτοκινήτου/smartphone, ο χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει κανονικά τα Bluetooth ακουστικά του, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι η Nio έχει ενσωματώσει ένα πρόγραμμα καραόκε το οποίο θα διασκεδάσει τους επιβάτες στη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Advertisement

Οι κατασκευαστές έχουν καταλάβει πλέον τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και επενδύουν σε τεχνολογίες διασκέδασης και συνδεσιμότητας για να προσελκύσουν τους νέους οδηγούς.

Δείτε το νέο Nio Phone

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιο είναι το νέο μοντέλο της Nio για την Ευρώπη;
Nio ET5 Touring: Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρικό στέισον παγκοσμίως
Nio: Αντικατάσταση μπαταρίας σε 3 λεπτά πλέον