Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρέμε Bugatti! Αυτό είναι αερόφρενο! (+video)

Ελλάδα 3:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρέμε Bugatti! Αυτό είναι αερόφρενο! (+video)

ΝΕΑ

Τρέμε Bugatti! Αυτό είναι αερόφρενο! (+video)

ΝΕΑ

Οι τύποι στο ρώσικο Garage 54, είναι απολαυστικοί σε ότι κάνουν για να περνούν προφανώς την ώρα τους και αυτή τη φορά κατασκευάζουν το πρώτο και μεγαλύτερο αερόφρενο σε –τι άλλο;- ένα Lada.

Advertisement
Advertisement

Η ενεργή αεροδυναμική, είναι μια σύγχρονη τάση στη σχεδίαση των supercars και όπως όλα δείχνουν, το θέμα απασχολεί και το Garage 54 για τη δική μας ευχαρίστηση.

Αυτά τα video πρέπει να τα βλέπουν στη Zenvo και να παραδειγματίζονται που κάθονται και φτιάχνουν αεροτομές που «χορεύουν» ανάλογα με την ταχύτητα, την πίεση στα φρένα και το στρίψιμο του τιμονιού για τη στροφή που ακολουθεί. Οι τύπου του Garage 54, αντιμετωπίζουν το θέμα των κινούμενων αεροδυναμικών βοηθημάτων με τρόπο πραγματικά ολιστικό.

Advertisement
Advertisement

Η οροφή του Lada, «προσεκτικά» κομμένη για να παίζει το ρόλο του αερόφρενου και μάλιστα με χειροκίνητη ενεργοποίηση, αποτελεί ένα πρώτης τάξεως βοήθημα για τον οδηγό που ξέρει τι θέλει από την αεροδυναμική του αυτοκινήτου του. Οι μηχανικοί του Garage 54 έφτιαξαν με προσοχή τη συγκεκριμένη κατασκευή –όπως και όλες τις άλλες που έχουμε θαυμάσει κατά καιρούς- και από τα σχόλιά τους προκύπτει το πολύ σημαντικό συμπέρασμα πως το κρύο στην καμπίνα είναι έντονο όταν η οροφή παίζει το ρόλο του φρένου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεχάστε όσα ξέρατε για τη Lada!
Πόσα θα δίνατε για ένα… τούμπανο Lada Niva;
Μία εξάτμιση για κάθε κύλινδρο; Το Garage 54 το τολμά (+video)

Advertisement

 

 

Advertisement