Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία εξάτμιση για κάθε κύλινδρο; Το Garage 54 το τολμά (+video)

Ελλάδα 12:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία εξάτμιση για κάθε κύλινδρο; Το Garage 54 το τολμά (+video)

ΝΕΑ

Μία εξάτμιση για κάθε κύλινδρο; Το Garage 54 το τολμά (+video)

ΝΕΑ

Οι… μηχανικοί του Garage 54 στην Ρωσία κάνουν παράξενα πράγματα με τα αυτοκίνητα, κυρίως με μοντέλα της Lada. Συνήθως όλα όσα φαντάζονται, δεν εφαρμόζονται αλλά τα video που ανεβάζουν στο διαδίκτυο έχουν επιτυχία.

Advertisement
Advertisement


Ο Ρώσος (youtuber και μετά μηχανικός) τολμά να εφαρμόσει ότι μπορεί να φανταστεί ένα 10χρονο παιδί ή να γυρίσει σε video τις πιο τρελές και αφελείς απορίες μας όπως τι συμβαίνει αν μετατρέψετε τους σιδερένιους τροχούς του Lada σε αγωνιστικούς με ένα μπουλόνι, ή τι γίνεται αν βάψετε με… 35 στρώματα βερνίκι ένα κόκκινο Lada. Προσπάθησε επίσης να μετατρέψει σε D.I.Y. (φτιάξε το μόνος σου) ένα Lada σε τετρακίνητο.

Ένα απίστευτο Lada με τροχούς 38’’! (video)


Δυστυχώς οι «μηχανικοί» του Garage 54 δεν… παίζουν μόνο με Lada. Είναι αυτοί που τόλμησαν να επιλέξουν την όπισθεν σε ένα αυτόματο Toyota Rav4 ενώ κινούνταν με ταχύτητα εμπρός. Η τελευταία τους… δημιουργία το Fiat Uno με οκτώ τροχούς (ναι, οκτώ τροχούς).
Στο τελευταίο πείραμά τους έχουν χρησιμοποιήσει, το ίδιο Fiat Uno, για να δουν πως είναι όταν στον κινητήρα έχουν τοποθετήσει 4 τελικά εξατμίσεων (ένα για κάθε κύλινδρο).

Advertisement
Advertisement

Για να το πετύχει αυτό άφησε ανοιχτό τον χώρο του κινητήρα.Για να είμαστε δίκαιοι, η εγκατάσταση πολλαπλών τελικών εξάτμισης δεν είναι πραγματικά κάτι καινούργιο. Στην Αμερική οι κατασκευαστές Hot Rod κάνουν αυτή την μετατροπή αλλά μόνο για επίδειξη ή για να κάνουν περισσότερο θόρυβο. Μετά από μία… προσεκτική τοποθέτηση τεσσάρων τελικών εξάτμισης, που βγαίνουν απ’ ευθείας από τον χώρο του κινητήρα, το Garage 54, κινηματογράφησε το Fiat Uno και δείτε τι έγινε.