Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Τρελό» φορτηγό προκαλεί φονική καραμπόλα (+video)

Ελλάδα 17:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Τρελό» φορτηγό προκαλεί φονική καραμπόλα (+video)

ΝΕΑ

«Τρελό» φορτηγό προκαλεί φονική καραμπόλα (+video)

ΝΕΑ

Ένα φορτηγό πέφτει με απίστευτη ορμή πάνω σε σταματημένα αυτοκίνητα χωρίς καν να φρενάρει. Και δημιουργεί το απόλυτο χάος.

Advertisement
Advertisement

Από τα δεκάδες περιστατικά που καταγράφονται καθημερινά στους δρόμους, αυτά στα οποία εμπλέκονται μεγάλα φορτηγά είναι συνήθως και εκείνα που έχουν τις πιο δυσάρεστες συνέπειες.

Αυτό έγινε και στην περίπτωση του φορτηγού που βλέπουμε στο video. Οι εικόνες καταγράφονται από την κάμερα που υπάρχει στο παρμπρίζ του τράκτορα και δείχνουν έναν μάλλον ήσυχο αυτοκινητόδρομο χωρίς πολλή κυκλοφορία.

Ο φορτηγατζής κινείται στο όριο ταχύτητας που επιβάλλεται από τη νομοθεσία χωρίς όμως όπως φαίνεται να έχει πλήρως την προσοχή του στον δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Αυτό εξηγεί ότι όπως όλα δείχνουν δεν αντιδρά καθόλου στην εμφάνιση των πρώτων αυτοκινήτων που είναι σταματημένα σε ένα μποτιλιάρισμα μπροστά του.

Ο 48χρονος οδηγός του φορτηγού, δεν καταφέρνει να επιβραδύνει έγκαιρα, και συγκρούεται με διάφορα αυτοκίνητα, Lexus, Dacia Duster, Volkswagen Golf, UAZ Patriot και DAF.

Από το δυστύχημα ο 47χρονος οδηγός του Volkswagen έχασε τη ζωή του επί τόπου. Ο 36χρονος οδηγός του Lexus και ο 9χρονος επιβάτης, ο οποίος την ώρα του ατυχήματος καθόταν πίσω χωρίς τις ζώνες του, ο 52χρονος οδηγός του Dacia και δύο από τους επιβάτες του, καθώς και ο 49χρονος επιβάτης του Volkswagen, τραυματίστηκαν.

Advertisement

Το δυστύχημα είναι ιδιαίτερα σοκαριστικό. Και δείχνει σε πόση εγρήγορση πρέπει να βρίσκονται οι οδηγοί, ιδίως αυτοί των μεγάλων φορτηγών, καθώς το κακό δεν αργεί να γίνει.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τέλος τα ατυχήματα σε διαβάσεις τρένων!
Ελλάδα: Που καταγράφονται τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα;
Η επαρχία θρηνεί πολλά θύματα από τροχαία ατυχήματα!