Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota Corolla GR Sport: Η επιστροφή των sportive sedan

Ελλάδα 15:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota Corolla GR Sport: Η επιστροφή των sportive sedan

ΝΕΑ

Toyota Corolla GR Sport: Η επιστροφή των sportive sedan

ΝΕΑ

Η sedan Corolla, αποκτά (μαζί με τις εκδόσεις Hatchback και Touring Sports) ένα νέo GR Sport μοντέλο με δυναμικά σχεδιαστικά στοιχεία, μέσα και έξω.

Advertisement
Advertisement

Το Toyota Corolla Sedan γίνεται πιο ελκυστικό με ένα νέο μοντέλο GR Sport, που θα ενταχθεί στην γκάμα, μετά την επιτυχία των εκδόσεων Corolla Hatchback και Touring Sports GR Sport.

Τα κοινά στοιχεία styling, όπως εξωτερικά και εσωτερικά διακοσμητικά και τροχούς αλουμινίου και sport καθίσματα, είναι κοινά και στα τρία στυλ αμαξώματος, δημιουργώντας μια ισχυρή οικογενειακή ταυτότητα «GR Sport» Με μια εμφάνιση εμπνευσμένη από τα μοντέλα GR και τα χρώματα της Toyota Gazoo Racing, η sedan Corolla αποκτά μια πιο νεανική και δυναμική γοητεία για το διακριτικό τετράθυρο αμάξωμα.

Το sedan θα είναι επίσης το πρώτο μοντέλο GR Sport που θα προσφέρεται στις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης. Δίνοντας στο Corolla Sedan κάποια οπτική φρεσκάδα σκοπός του μοντέλου είναι να προσελκύσει νεότερους πελάτες. Το χρώμιο τονίζει τα σημεία που είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα, όπως: Η μπροστινή μάσκα, το περίβλημα στους καθρέφτες της πόρτας, οι κεντρικές κολόνες και τα πλαϊνά περβάζια που τονίζουν τη χαμηλή προοπτική στο σχήμα του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Toyota_Corolla_GRSport2

Οι τροχοί είναι βαμμένοι σε μαύρο χρώμα, σε αντίθεση με τα άκρα κάθε ακτίνας και τον κόκκινο δακτύλιο του σήματος GR γύρω από το κεντρικό καπάκι. Διατίθενται δύο διαφορετικά σχέδια 10 ακτίνων – 17 ιντσών (στάνταρ εξοπλισμός) και 18 ιντσών προαιρετικά. Ο δυναμικός χαρακτήρας αντικατοπτρίζεται επίσης με ένα διακριτικά ενσωματωμένο σπόιλερ με φινίρισμα, στο χρώμα του αμαξώματος του αυτοκινήτου, μια μαύρη λεπτομέρεια πίσω (πάνω από την πινακίδα κυκλοφορίας) και το σήμα GR Sport στο πίσω μέρος. Το Dynamic Grey είναι το νέο χρώμα υπογραφής για το GR Sport Sedan, μία από τις οκτώ επιλογές χρωμάτων. Επτά από αυτά, συμπεριλαμβανομένου του Dynamic Grey, μπορούν να συνδυαστούν με μια μαύρη οροφή στην πρώτη επιλογή δίχρωμων χρωμάτων για το Corolla Sedan.

Corolla Hatchback και Touring Sports GR Sport.

Advertisement

Στην καμπίνα η ατμόσφαιρα δείχνει διαφορετική χάρη στην μαύρη δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι τα διάτρητα αλουμινένια πεντάλ με το λογότυπο «GR». Τα σπορ μπροστινά καθίσματα φαίνονται καλά και προσφέρουν υποστήριξη, με γενναιόδωρα πλευρικά μαξιλαράκια και ενσωματωμένα προσκέφαλα. Είναι επικαλυμμένα με συνδυασμό μαύρου υφάσματος και υψηλής ποιότητας συνθετικού δέρματος, με έντονο μοτίβο στις ραφές σε λευκό και κόκκινο χρώμα Το ίδιο θέμα χρώματος εφαρμόζεται στο πίσω κάθισμα. Προαιρετικά, οι πελάτες της Toyota μπορούν να καθορίσουν ένα εσωτερικό σύστημα φωτισμού περιβάλλοντος, εξωτερικά φώτα LED και το δίχρωμο φινίρισμα αμαξώματος.

Toyota_Corolla_GRSport1

Advertisement

Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο (ανάλογα την αγορά) με τους τρέχοντες υβριδικούς κινητήρες 1,8 λίτρων και 1,6 λίτρων. Η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2020, πριν από την έναρξη των πωλήσεων, που θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2021.

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Παρουσίαση: Toyota Corolla και Papadakis Racing

Toyota Corolla Cross: Η Corolla γίνεται SUV