Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Wonderkid της Barca έγινε πρεσβευτής της CUPRA (video)

Ελλάδα 19:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Wonderkid της Barca έγινε πρεσβευτής της CUPRA (video)

ΝΕΑ

To Wonderkid της Barca έγινε πρεσβευτής της CUPRA (video)

ΝΕΑ

Το ανερχόμενο αστέρι της Μπαρτσελόνα, Ansu Fati, θα ενισχύσει τη διεθνή αναγνώριση της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Μετά τον Marc ter Stegen, η CUPRA αποκτά έναν ακόμη πρεσβευτή από τους κόλπους της Μπαρτσελόνα. Ο λόγος για το ανερχόμενο αστέρι του συλλόγου, Ansu Fati.

Ο Ansu πρωταγωνίστησε στην καμπάνια “Going Forward” της CUPRA και έδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το 2021. Ο νεότερος παίκτης που σκόραρε στο UEFA Champions League επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στο Martorell και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της CUPRA Wayne Griffiths στα κεντρικά της CUPRA.

O Ansu, κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Σχεδιασμού όπου τον καλωσόρισε ο νέος Desing Director Jorge Diez, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα μελλοντικά σχέδια της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

«Στην CUPRA ταυτιζόμαστε έντονα με την καριέρα του Ansu Fati, ενός νεαρού άνδρα με ταπεινές ρίζες που αγωνίζεται για τα όνειρά του και εμπνέει τις νέες γενιές από τη Βαρκελώνη, με τόλμη και φιλοδοξία. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο η μάρκα όσο και ο ποδοσφαιριστής έχουν χαράξει μια πορεία στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας και του ποδοσφαίρου αντίστοιχα, χάρη στον αντισυμβατικό χαρακτήρα και την επιθυμία τους για συνεχή εξέλιξη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Griffiths μετά τη συνάντηση με τον επιθετικό της FC Barcelona.

 «Το όραμά της για υψηλές επιδόσεις αντικατοπτρίζει την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστή και πιστεύω ότι η συνεργασία μας θα είναι επιτυχημένη. Ανυπομονώ να συμμετάσχω ενεργά στα μελλοντικά έργα της μάρκας και σύντομα να οδηγήσω τα αυτοκίνητά της», ήταν τα λόγια του Fati.

Advertisement

Ο Ansu Fati εκμεταλλεύτηκε την επίσκεψή του στο Martorell και διαμόρφωσε το δικό του CUPRA Formentor, έτσι όπως έκαναν οι συμπαίκτες του στην εκδήλωση που οργάνωσε η CUPRA στο Ciutat Esportiva Joan Gamper, όπου 19 ποδοσφαιριστές του συλλόγου συγκεντρώθηκαν για να εξατομικεύσουν τα μοντέλα τους.

Το αστέρι της νέας γενιάς της FC Barcelona, που μόλις αναδείχθηκε σε καλύτερος έφηβο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη.

Advertisement

“Going forward”

Η Ansu Fati έχει ήδη συνεργαστεί με την CUPRA στην έναρξη της καμπάνιας «Going forward». Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της FC Barcelona πρωταγωνίστησε και αποκάλυψε τις επιθυμίες του για το 2021.

Η εκστρατεία ενθαρρύνει όλους να είναι η ώθηση που χρειάζεται ο κόσμος όχι μόνο για να επιστρέψει στο φυσιολογικό, αλλά και για να προχωρήσει εμπρός. Το διαφημιστικό τελειώνει με την εμφάνιση του CUPRA el-Born, του πρώτου 100% ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας, το οποίο έχει προγραμματιστεί να λανσαριστεί το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Advertisement