Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Volvo EX90 έχει κάτι από μέγαρο μουσικής

Ελλάδα 5:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Volvo EX90 έχει κάτι από μέγαρο μουσικής

ΝΕΑ

Το Volvo EX90 έχει κάτι από μέγαρο μουσικής

ΝΕΑ

Στο νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV το σύστημα ήχου δημιουργεί μία καθηλωτική ηχητική εμπειρία υψηλής ανάλυσης.

Advertisement
Advertisement

Το ηχοσύστημα Bowers & Wilkins High Fidelity ταιριάζει άψογα με την πιο ήσυχη καμπίνα που έχουμε δημιουργήσει ποτέ στη Volvo.

Ακόμη και την περίοδο που το Volvo EX90 δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα σχέδιο στο χαρτί, οι σχεδιαστές συνεργάζονταν με τους μηχανικούς ήχου της Bowers & Wilkins για να εξασφαλίσουν ότι σε οποιαδήποτε θέση θα προσφέρεται ρεαλιστικός ήχος 3D surround από τα 25 ηχεία που τοποθετούνται σε όλη την καμπίνα.

«Για το νέο Volvo EX90, η Bowers & Wilkins ήταν μία φυσική και προφανής επιλογή, ως συνεργάτης για το premium σύστημα ήχου μας. Η καταξιωμένη προσέγγισή της στον ήχο αποπνέει ποιότητα και συμπληρώνει ιδανικά τη σχεδιαστική μας γλώσσα», λέει ο Jorge Furuya (Χόρχε Φουρούια), Επικεφαλής Εμπειρίας Χρήστη στη Volvo Cars. «Αυτή η premium εμπειρία ήχου είναι ακριβώς αυτό που οι πελάτες προσδοκούν από εμάς και είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα στον ήχο για να την προσφέρουμε».

Advertisement
Advertisement

Χάρη στη βελτιστοποιημένη τοποθέτηση και την τεχνολογία ηχείων που προέρχεται από στούντιο, η μουσική που παράγει το σύστημα των 1.610W φθάνει στα αυτιά σας ακριβώς όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης – είναι μία φιλοσοφία την οποία η Bowers & Wilkins αποκαλεί «Πραγματικό Ήχο» («True Sound»).

Για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα ιδανικά τοποθετημένα ηχεία, οι ακροατές μπορούν επίσης να βιώσουν τον ήχο μέσα στο Volvo τους όπως ποτέ πριν, μέσω του Dolby Atmos. Όταν καλλιτέχνες ή δημιουργοί φτιάχνουν ένα τραγούδι, podcast ή άλλο περιεχόμενο στο Dolby Atmos, έχουν τη δυνατότητα να ορίζουν τη θέση ανεξάρτητων ήχων στα σημεία που επιθυμούν σε τρισδιάστατο χώρο, ώστε να δημιουργήσουν μία πλούσια και λεπτομερή εμπειρία για τους ακροατές.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί να περιμένεις το μικρό και φθηνό ηλεκτρικό Volvo;
Το Volvo EX30 είναι καθ’ όδον (+video)
Το νέο Volvo EX60 θα μπορούσε να είναι έτσι

Advertisement