Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Volvo EX90 δημιουργεί εντυπώσεις που διαρκούν (+video)

Ελλάδα 10:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Volvo EX90 δημιουργεί εντυπώσεις που διαρκούν (+video)

ΝΕΑ

Το νέο Volvo EX90 δημιουργεί εντυπώσεις που διαρκούν (+video)

ΝΕΑ

Ο τρόπος που το μυαλό μπορεί να παραμείνει σε αναμνήσεις που σχετίζονται με την αφή είναι αξιοσημείωτος.

Advertisement
Advertisement

Οι απλές εμπειρίες υπενθυμίζουν τη δύναμη που έχει το άγγιγμα. Ακόμη και η πιο σύντομη επαφή μπορεί να αφήσει μία παντοτινή αίσθηση, τόσο που δεκαετίες αργότερα να την ανακαλούμε το ίδιο ζωντανά σαν να τη βιώσαμε χθες.

Όταν οι σχεδιαστές της Volvo δημιούργησαν το εσωτερικό του EX90, επέλεξαν υλικά που δημιουργούν εντυπώσεις που διαρκούν. Υλικά από φυσικούς, ανακυκλωμένους και ανανεώσιμους πόρους. Υλικά που τα αισθάνεται κανείς ωραία και είναι ωραία.

Φυσικά, ανακυκλωμένα και πιστοποιημένα υλικά

Advertisement
Advertisement

Αυτή η νέα ερμηνεία της πολυτελείας σημαίνει ότι το υπερβάλλον συμβατικό ύφασμα δίνει τη θέση του στην ανακύκλωση και στο σύγχρονο υλικό Nordico.

Οι επενδύσεις από Nordico, που δημιουργήθηκε από υφάσματα φτιαγμένα από ανακυκλωμένα υλικά, όπως τα πλαστικά μπουκάλια PET, καθώς και από πολυμερή με βιολογική βάση από δάση στη Σουηδία και τη Φιλανδία, θέτουν ένα νέο πρότυπο για την premium εσωτερική σχεδίαση.

Advertisement

«Οι σχεδιαστές μας καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να σχεδιάσουν την υφή που μπορείτε να νιώσετε στην επιφάνεια του Nordico», λέει η Lisa Reeves, αναφερόμενη στην πυκνή ύφανση που σχηματίζει κορυφές και κοιλάδες – όπως ένα τοπίο σε μικρογραφία.

Μία άλλη επιλογή για τις επενδύσεις του Volvo EX90 είναι το πιστοποιημένο μίγμα μαλλιού Nativa, το οποίο χρησιμοποιείται στα καθίσματα. Είναι ένα ύφασμα που πιστοποιήθηκε σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα βιωσιμότητας για την καλή μεταχείριση των ζώων, περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα. Απέσπασε, επίσης, την Πιστοποίηση Performance από την Woolmark Company.

Advertisement

Μαζί με τις πιστοποιημένες κατά FSC ξύλινες επιφάνειες της καμπίνας και τις μοκέτες που αποτελούνται εν μέρει από αναγεννημένο πολυαμίδιο, αυτές οι επιλογές στα υλικά εξασφαλίζουν ότι το Volvo EX90 περιέχει σχεδόν 50 κιλά ανακυκλωμένων πλαστικών και υλικών με βιολογική βάση –τη μεγαλύτερη ποσότητα μη πρωτογενών υλικών που προέρχονται από ορυκτά στην γκάμα των αυτοκινήτων μας.

Το Volvo EX90 σάς δίνει ακόμη τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε το εσωτερικό του, επιλέγοντας μεταξύ επτά διαφορετικών «δωματίων». Με έμπνευση από τον σκανδιναβικό τρόπο ζωής και τη στενή σύνδεσή του με τη φύση, κάθε δωμάτιο προσφέρει μία διαφορετική ατμόσφαιρα, ως αποτέλεσμα των μελετημένων επιλογών των σχεδιαστών μας σε χρώματα, επενδύσεις και υλικά. Και, καθώς τα SunLike LED φωτίζουν το εσωτερικό με φως σχεδόν ίδιο με το ηλιακό, αναδεικνύοντας τα χρώματα με φυσικό τρόπο, ο ξύλινος διάκοσμος και τα σύγχρονα υλικά του Volvo EX90 είναι ακόμη πιο ευδιάκριτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Volvo: Θα λανσάρει ηλεκτρικό στέισον ή όχι;
To Cross Country είναι η πιο ιδιαίτερη έκδοση του νέου Volvo EX30
Το Volvo EX90 έχει κάτι από μέγαρο μουσικής

Advertisement