Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το VW ID. Buzz ανοίγεται στο… Διάστημα (+video)

Ελλάδα 6:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το VW ID. Buzz ανοίγεται στο… Διάστημα (+video)

ΝΕΑ

Το VW ID. Buzz ανοίγεται στο… Διάστημα (+video)

ΝΕΑ

Η αναβίωση του ιστορικού Bulli στη νέα ηλεκτρική εποχή δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορους και τους κατοίκους εκτός Γης. Ή τους μάγους του μάρκετινγκ.

Advertisement
Advertisement

Όσο καλό και ενδιαφέρον και αν είναι ένα προϊόν, αν δεν υπάρχει και η κατάλληλη προώθηση, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έχει την τύχη που του αναλογεί. Και η VW φροντίζει να συνεργάζεται με τους καλύτερους για την προώθηση ενός από τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα μοντέλα της ηλεκτρικής εποχής της.

Η συνεργασία έχει να κάνει με την Disney και τη νέα σειρά Obi-Wan Kenobi του Star Wars. Η σειρά ξεκινά στις 27 Μάϊου και η VW βρήκε ενδιαφέρουσα ιδέα το να συνδέσει το ΙD. Buzz με ένα κατά βάση νεανικό κοινό στο οποίο θέλει να απευθυνθεί με το νέο ηλεκτρικό πολυμορφικό van της.

Στο μικρό διαφημιστικό video που κυκλοφόρησε βλέπουμε χαρακτήρες της σειράς να περιεργάζονται το ID. Buzz, μεταξύ των οποίων και το ανδροιδές C-3PO το οποίο αποφαίνεται ότι το αυτοκίνητο δεν είναι εχθρικό γιατί δείχνει σαν να χαμογελά.

Advertisement
Advertisement

Κάτι που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, μιας και οι γραμμές της μάσκας του νέου ΙD. Buzz μοιάζουν σαν να πρόκειται για χαμόγελο. Το συγκεκριμένο video πάντως έχει αρκετή δουλειά πίσω του, καθώς στην παραγωγή του ενεπλάκησαν οι Lucasfilm και Industrial Light & Magic, δίνοντας μία ξεκάθαρη Star Wars κινηματογραφική αίσθηση.

Το video αυτό ξεκινά μία νέα εποχή στην διαφημιστική καμπάνια της VW με τον ηθοποιό Ewan McGregor αλλά και όλο το σύμπαν του Star Wars να δημιουργούν μία οικεία αλλά φουτουριστική διάθεση στο κοινό για το ID. Buzz.

Advertisement

Προφανώς και η VW θα επωφεληθεί από αυτή την συνεργασία, καθώς ήδη η εταιρία έχει ανακοινώσει ότι συνεργάζεται με την Lucas Films για την παραγωγή δύο εκδόσεων Star Wars για το ID. Buzz. Η παρουσίασή τους αναμένεται μέσα στον Μάιο, αν και δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα είναι πρωτότυπα ή θα βγουν και στην παραγωγή.

Το Star Wars «Obi-Wan Kenobi», η νέα σειρά του Disney+ από τη Lucasfilm, θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα αποκλειστικά στο Disney+ στις 14 Ιουνίου, ημέρα έναρξης λειτουργίας της υπηρεσίας στη χώρα μας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW: ID Buzz το Touran του μέλλοντος
Πόσο κοστίζει το VW ID. Buzz;
VW ID. Buzz: Επίσημη πρεμιέρα για τον ηλεκτρικό διάδοχο ενός θρύλου