Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW Taigo: Η εξέλιξη των crossover

Ελλάδα 1:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW Taigo: Η εξέλιξη των crossover

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW Taigo: Η εξέλιξη των crossover

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το ολοκαίνουργιο VW Taigo αποτελεί την πρόσφατη προσθήκη στη σειρά SUV της Volkswagen και εξαρχής εντυπωσιάζει με το γεμάτο συναίσθημα σχεδιασμό του.

Advertisement
Advertisement

Το νέο και ενδιαφέρον από κάθε άποψη μοντέλο έρχεται επίσης με ένα πλήθος συστημάτων ηλεκτρονικής βοήθειας αλλά και υπερσύγχρονης συνδεσιμότητας προς όφελος φυσικά του οδηγού.

Το VW Taigo είναι ένα trendy crossover με κύριο σχεδιαστικό γνώρισμα τη νεανική άποψη όπως επίσης και το χαμήλωμα της οροφής που προσδίδει αν μη τι άλλο ένα ελκυστικό κουπέ στιλ.

Advertisement
Advertisement

Στο μπροστινό τμήμα υπάρχει η σύγχρονη μάσκα που εναρμονίζεται άψογα με την υπόλοιπη γκάμα, ενώ στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα του νέου Taigo γεφυρώνονται από φωτεινές LED λωρίδες.

Στο εσωτερικό τώρα, η εικόνα της αναβάθμισης γίνεται αμέσως αντιληπτή, με τις δύο οθόνες και το νέο σύστημα πολυμέσων MIB3. Επίσης, διακρίνονται και οι διακόπτες αφής όπως συνβαίνει και στα νέα Golf και ID.3.

Το μεταξόνιο του Taigo ανέρχεται στα 2.566 χιλιοστά, ενώ η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ είναι στα 438 λίτρα. Αυτό σημαίνει πως μια οικογένεια θα βολευτεί έυκολα και γρήγορα στην καμπίνα του νέου VW και θα απολαύσει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο επικείμενο ταξίδι.

Advertisement

Η γκάμα των κινητήρων αποτελείται από τρεις εκδόσεις βενζίνης με κίνηση στον εμπρός άξονα και ανάλογα με χειροκίνητα κιβώτια με 5 ή 6 σχέσεις ή αυτόματο DSG-7 στην κορυφαία. Συγκεκριμένα, ο τρικύλινδρος 1.0 TSI αποδίδει 95 ή 110 ίππους, ενώ ο ισχυρότερος τετρακύλινδρος 1.5 TSI αποδίδει 150 άλογα.

Advertisement

Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι υποψήφιος κάτοχος κάποιου νέου B-SUV και να μην συμπεριλάβεις ψηλά στη λίστα το νέο Taigo, με τις ιδιαίτερες περγαμηνές και πάνω απ’ όλα την ποιοτική στόφα που συνοδεύει τα μοντέλα της Volkswagen.

Μοδάτο, εκκεντρικό, πρακτικό, λειτουργικό και εύχρηστο, το νέο Taigo προβάρει το στέμμα του ιδανικού compact B-SUV που δεν κάνει συμβιβασμούς σε κανένα τομέα ξεχωριστά. Με πλούσια γκάμα κινητήρων και εξοπλισμού παρέχει τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να βρει την έκδοση που του ταιριάζει ακριβώς. Η VW με το νέο Taigo χτύπησε λίρα εκατό…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW T-Roc: SUV με… αυτοπεποίθηση (+video)
Το VW ID. Buzz είναι χαμαιλέων
VW ID. Extreme Concept: Ηλεκτρικό για off road… περιπέτειες