Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Toyota RAV4 με νέο off road πακέτο

Ελλάδα 10:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Toyota RAV4 με νέο off road πακέτο

ΝΕΑ

Το Toyota RAV4 με νέο off road πακέτο

ΝΕΑ

Η Toyota ανακοίνωσε μια σειρά από αναβαθμίσεις για το RAV4 συμπεριλαμβανομένης περισσότερης τεχνολογίας στον εξοπλισμό, καθώς και το νέο «Adventure Offroad Package II».

Advertisement
Advertisement

Το Adventure Off-Road Package II θα είναι άμεσα διαθέσιμο από την Toyota σε κάποιες αγορές και κάνει το RAV4 να δείχνει πιο σκληροτράχηλο.

Ξεκινώντας με τη νέα έκδοση του πακέτου «Adventure Offroad» που είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά το 2020. Το νέο πακέτο βασίζεται στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές Adventure ή αν προτιμάτε, σε εκείνες του TRD Offroad για τις ΗΠΑ. Η αισθητική διαφοροποίηση έχει να κάνει με τη διαφορετική μάσκα, τις προστατευτικές ποδιές αλλά και τα ανοίγματα του προφυλακτήρα, τις ζάντες και τα πρόσθετα φτερά.

Advertisement
Advertisement

Η μεγαλύτερη όμως διαφοροποίηση, έρχεται με το Adventure Offroad Package II και αφορά στο φινίρισμα ορισμένων τμημάτων του αμαξώματος σε μια ειδική απόχρωση «Gori Gori Black». Η βαφή αυτή καλύπτει τους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, καθώς και τα καλύμματα των καθρεπτών. Η εμφάνιση που προκύπτει με τους δύο σκούρους τόνους στο αμάξωμα, ενισχύεται από τη μαύρη οροφή, τις μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και τα πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος.

Σε αντίθεση με τους «άβαφους» προφυλακτήρες του παρελθόντος, που έδιναν μια άλλη αίσθηση στις βασικές εκδόσεις των αυτοκινήτων, η βαφή «Gori Gori Black» είναι προφανώς ακριβότερη αλλά «υπόσχεται» περισσότερη αντοχή στις γρατζουνιές. Στο εσωτερικό, βρίσκουμε πορτοκαλί πινελιές στις ραφές και στην επένδυση γύρω από τους αποθηκευτικούς χώρους, παράλληλα με το σήμα Offroad Adventure στο ταμπλό.

Advertisement

Όπως στο Toyota RAV4 που έχουμε δει στην Ευρώπη, έτσι και στο ιαπωνικό μοντέλο που θα είναι το πρώτο στο οποίο μπορεί να παραγγείλει κανείς το Adventure Off-Road Package II, έχοντας παράλληλα και μια σειρά τεχνολογικών ενημερώσεων. Από αυτές, ξεχωρίζει ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και η οθόνη αφής του infotainment με διαγώνιο 10,5 ιντσών με νέο λογισμικό και βελτιωμένη πλοήγηση. Αναβαθμισμένη είναι και η σουίτα Toyota Safety Sense ADAS, που πλέον έχει και το σύστημα ανίχνευσης οχημάτων και πεζών την ώρα που στρίβει το αυτοκίνητο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί το έριξε στον χορό το αφεντικό της Toyota;
Το Toyota Aygo X αποφεύγει τους «ταράνδους» (+video)
Η Toyota είπε «ντασβιντάνια» στη Ρωσία

 

 

Advertisement