Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Toyota Hilux γίνεται και αυτοκινούμενο

Ελλάδα 19:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Toyota Hilux γίνεται και αυτοκινούμενο

ΝΕΑ

Το Toyota Hilux γίνεται και αυτοκινούμενο

ΝΕΑ

Οι Ιάπωνες προσφέρουν κιτ μετατροπής του Toyota Hilux στο απόλυτο αυτοκινούμενο.

Advertisement
Advertisement

Οι κάτοχοι αγροτικών pick up αυτοκινήτων πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν την ιδανική μετατροπή του οχήματός τους σε αυτοκινούμενο. Άλλωστε μια τέτοια μετατροπή δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη, αρκεί να έχεις μεράκι, χρόνο και τα κατάλληλα εργαλεία να την δημιουργήσεις.

Πως θα σας φαινόταν όμως αν ερχόταν μια εταιρεία να σας παραδώσει ένα έτοιμο κιτ μετατροπής του Toyota Hilux σας σε αυτοκινούμενο. Η Direct Cars αποφάσισε να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα σύστημα το οποίο εφαρμόζεται πάνω στο Hilux δημιουργώντας ένα πολύ ικανό τροχοκινούμενο.

Advertisement
Advertisement

Στην καρότσα λοιπόν του Hilux έχει τοποθετηθεί ένα μεγάλο κουβούκλιο το οποίο περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι, ένα αναδιπλούμενο τραπέζι με καρέκλες, ένα μικρό WC και μια ντουζιέρα. Στο πάνω μέρος της οροφής υπάρχει γυάλινο παράθυρο που επιτρέπει στο φως να μπει μέσα στην καμπίνα, ενώ έχουν προβλεφθεί σημεία για τοποθέτηση κλιματιστικού, ψυγείου, τηλεόραση και ηλιακών πάνελ τα οποία είναι προαιρετικά.

Υπάρχει μάλιστα και η έκδοση GR Hilux Sport στην οποία όλα τα παραπάνω είναι στον βασικό εξοπλισμό. Είναι εξοπλισμένη με τον τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 2.4 λίτρων ο οποίος αποδίδει 148 ίππους και 400 Nm ροπής, ενώ παράλληλα διαθέτει αναβαθμισμένες αναρτήσεις και τροχούς 18 ιντσών. Όσο για την τιμή αυτή φτάνει σχεδόν τις 100.000 ευρώ στην ανώτερη πλήρη έκδοση στην Ιαπωνία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Toyota: Για πόσο ακόμα θα πηγαίνει κόντρα στα ηλεκτρικά;
Πρόγραμμα αναζωογόνησης του Toyota GT86 (+video)
Νέες χειμερινές προσφορές γνήσιων αξεσουάρ Toyota

Advertisement