Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες χειμερινές προσφορές γνήσιων αξεσουάρ Toyota

Ελλάδα 12:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέες χειμερινές προσφορές γνήσιων αξεσουάρ Toyota

ΝΕΑ

Νέες χειμερινές προσφορές γνήσιων αξεσουάρ Toyota

ΝΕΑ

Επειδή ο χειμώνας βρίσκεται στην απόλυτη κορύφωσή του, η Toyota δεν ξεχνά το πιστό κοινό της, προσφέροντας τώρα τα γνήσια αυθεντικά αξεσουάρ της, όχι μόνο σε προσιτές τιμές, αλλά και σε μεγάλη ποικιλία.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη, το Toyota σας αξίζει σίγουρα τα καλύτερα αξεσουάρ χωρίς κανένα απολύτως συμβιβασμό. Αυτά δηλαδή που θα αποτελούν την προσωπική επιλογή σας και θα το κάνουν ακόμη πιο λειτουργικό όπως και πιο όμορφο.

Όλα τα γνήσια αξεσουάρ Toyota είναι ειδικά σχεδιασμένα για να κάνουν την οδηγική σας εμπειρία ξεχωριστή και άνετη. Τα αυθεντικά αξεσουάρ είναι κυριολεκτικά κατασκευασμένα βάσει των αρκετά υψηλών προδιαγραφών της Toyota, ώστε να εφαρμόζουν τέλεια στο αυτοκίνητό σας και να αυξάνουν κατακόρυφα την απόδοση και την πρακτικότητα του.

Advertisement
Advertisement

Μπορείτε τώρα άμεσα να αποκτήστε τα γνήσια αξεσουάρ της Toyota με 15% έκπτωση, για οποιοδήποτε μοντέλο Toyota κι εάν έχετε στην κατοχή της, ή οδηγείτε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το θετικό για τους πελάτες της φίρμας, είναι πως μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε αξεσουάρ lifestyle ή προστασίας και μεταφοράς για ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι. Συνοδεύονται μάλιστα από 12μηνη εγγύηση για να μπορείτε να τα απολαύσετε ξέγνοιαστοι στο Toyota σας.

Σημειώστε λοιπόν πως μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται οι μπαγκαζιέρες οροφής (απαιτείται η ύπαρξη μπαρών/σχαρών οροφής), το προστατευτικό κάλυμμα οπίσθιων καθισμάτων, κατάλληλο για μεταφορά κατοικίδιων, όπως επίσης και τα γνωστά αξεσουάρ merchandise με μεγάλη ποικιλία ανάμεσα σε πολλούς κωδικούς που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Advertisement

Η συγκεκριμένη προσφορά απευθύνεται κυρίως τόσο σε νέους πελάτες όσο και σε νυν ιδιοκτήτες μοντέλων της Toyota, που γνωρίζουν τη σημασία, την κορυφαία εγγύηση αλλά και το απαράμιλλο after sales της φίρμας εδώ και πολλά χρόνια.

Advertisement

Επίσης, να σημειώσουμε εδώ πως στα σημαντικά οφέλη πρέπει να συμπεριλάβετε μεταξύ άλλων την άμεση διαθεσιμότητα των γνήσιων αξεσουάρ της Toyota, όπως επίσης και την πολύ σημαντική έκπτωση που φτάνει μάλιστα σε ποσοστό το 15%.

Προκειμένου να ενημερωθείτε ενδελεχώς για την πολύ σπουδαία κίνηση της Toyota να προσφέρει τα γνήσια αξεσουάρ της, άμεσα και σε πολύ προνομιακές τιμές, επισκεφθείτε το website της Toyota και συγκεκριμένα τη σελίδα των προσφορών και ζητήστε προσφορά από το πλούσιο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της φημισμένης εταιρίας.

Advertisement

Να επισημάνουμε τέλος, πως οι νέες χειμερινές προσφορές γνήσιων αξεσουάρ Toyota ισχύουν μέχρι 28/2. Γι’ αυτό λοιπόν, βιαστείτε και θα βγείτε απολύτως κερδισμένοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φθινοπωρινές προσφορές γνήσιων αξεσουάρ από την Toyota
Η Toyota φροντίζει για τις χειμερινές σας εξορμήσεις
H Toyota δίνει τέλος στους ιούς και τα βακτήρια