Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το θωρακισμένο VelociRaptor της AddArmor

Ελλάδα 9:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το θωρακισμένο VelociRaptor της AddArmor

ΝΕΑ

Το θωρακισμένο VelociRaptor της AddArmor

ΝΕΑ

Με τις επεμβάσεις για τη θωράκισή του από την AddArmor, το Hennessey VelociRaptor που βασίζεται στο Ford F-150 Raptor, μπορεί να προστατεύσει τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου τους επιβάτες του.

Advertisement
Advertisement

Για αυτό το ξεχωριστό VelociRaptor, η AddArmor χρησιμοποίησε το υλικό Dyneema που είναι 15 φορές δυνατότερο από χάλυβα και 40 τοις εκατό πιο ανθεκτικό από το Kevlar.

Αυτό το υλικό μπορεί να αντέξει σε πυροβολισμούς από πολυβόλο AK-47, καθώς και αυτοσχέδιες εκρηκτικές συσκευές και θα διασφαλίσει ότι ο οδηγός και οι επιβάτες θα είναι πάντα προστατευμένοι. Δεν είναι μόνο η θωράκιση που κάνει αυτό το pick up μοναδικό. Η AddArmor το έχει εφοδιάσει με ένα ειδικό πακέτο ασφαλείας που προσθέτει λαβές πόρτας που στους ανεπιθύμητους κάνουν… ηλεκτροπληξία (!), σύστημα ήχου για επικοινωνία με τον έξω κόσμο, σύστημα ενδοεπικοινωνίας, σειρήνες και φώτα οχήματος έκτακτης ανάγκης. Το VelociRaptor είναι εφοδιασμένο με ελαστικά run-flat που επιτρέπουν την κίνηση έως και με 80 χιλιόμετρα την ώρα ακόμα και χωρίς καθόλου αέρα.

Advertisement
Advertisement

Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα Hennessey VelociRaptor σε αντίθεση με το «τυπικό» (όσο τυπικό μπορεί να είναι ένα τέτοιο) F-150 Raptor, έχει ήδη πολλές βελτιώσεις πριν η AddArmor κάνει τα μαγικά της. Πιο συγκεκριμένα, ο κινητήρας EcoBoost V6 με χωρητικότητα 3,5-λίτρων έχει διπλή υπερτροφοδότηση και αποδίδει 600 ίππους  επιτρέποντας στο μοντέλο να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα. Η AddArmor μπορεί να δεχτεί παραγγελίες για μια σειρά αυτοκινήτων που αρχικά μοιάζουν αδιανόητο να θωρακιστούν και τα πακέτα ασφαλείας όπως αυτά που εμφανίζονται σε αυτήν εδώ την περίπτωση, κοστίζουν συνήθως περίπου 30.000 δολάρια.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:

Θωρακισμένη Ferrari για απόλυτη προστασία και επιδόσεις

Advertisement

Hennessey Mammoth 6×6 με 1.200 ίππους!

Στο νέο Ford F-150 αναδιπλώνεται ο επιλογέας! (VIDEO)

 

Advertisement