Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hennessey Mammoth 6×6 με 1.200 ίππους!

Ελλάδα 17:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hennessey Mammoth 6×6 με 1.200 ίππους!

ΝΕΑ

Hennessey Mammoth 6×6 με 1.200 ίππους!

ΝΕΑ

Ξεχάστε ότι ξέρατε για τα ημιφορτηγά του είδους. Η Hennessey δείχνει τι μπορεί να κάνει, τοποθετώντας ένα V8 7 λίτρων κάτω από το καπό του σημαντικά τροποποιημένου Dodge Ram και αλλάζει επίπεδο.

Advertisement
Advertisement

Το Dodge Ram παρουσιάστηκε στην έκδοση 1500 TRX τον περασμένο μήνα και τώρα η Hennessey αποκάλυψε σχέδιά της που προβλέπουν την αντικατάσταση του V8 των 6,2 λίτρων με έναν μεγαλύτερης χωρητικότητας (7λιτρο) που θα αποδίδει πάνω από 1.200 ίππους.

Παρόλο που ακούγεται παράλογο, η εταιρεία θα αντικαταστήσει το V8 με ένα ειδικά βελτιωμένο κινητήρα Hellephant. Ο υπερτροφοδοτούμενος V8 7,0 λίτρων αποδίδει συνήθως 1.014 ίππους αλλά η Hennessey θα φέρει το νούμερο της ισχύος λίγο πάνω από τα 1.200 άλογα1.217 για την ακρίβεια. Το Hellephant δεν θα είναι η μόνη αλλαγή, καθώς στο φορτηγό θα γίνει επίσης μετατροπή σε 6×6, όπως το VelociRaptor 6×6. Ως μέρος της αλλαγής το μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με κίνηση στους έξι τροχούς, καθώς και μια ολοκαίνουργια καρότσα, επιμηκυμένη και με ανοίγματα για τους τεράστιους τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία θα εγκαταστήσει επίσης ογκωδέστερους  προφυλακτήρες, αναβαθμισμένη ανάρτηση για εκτός δρόμου κίνηση και φώτα LED. Το μοντέλο θα έχει επίσης ένα ξεχωριστό εσωτερικό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε ούτε εικόνα αλλά ούτε και συγκεκριμένη πληροφορία περί των επεμβάσεων και των αλλαγών. Η παραγωγή θα περιοριστεί σε τρεις μονάδες και η τιμολόγηση θα ξεκινά από 500.000 δολάρια (€419.892), τιμή στην οποία περιλαμβάνεται η αγορά του Ram 1500 TRX. Η εταιρεία θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες στις 4 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες από την Hennessey, αναμένεται πως το φορτηγό θα ξεπουλήσει σχεδόν αμέσως.

Δείτε ακόμα: 

Advertisement

Το απόλυτο 6×6 από τη Hennessey (VIDEO)

Το Audi R8 της Hennessey έχει 900 ίππους (VIDEO)

Advertisement

Η κορυφαία διπλοκάμπινη πρόταση με σήματα της Ford