Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Στο νέο Ford F-150 αναδιπλώνεται ο επιλογέας (VIDEO)

Ελλάδα 6:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο νέο Ford F-150 αναδιπλώνεται ο επιλογέας (VIDEO)

Fleet Cars

Στο νέο Ford F-150 αναδιπλώνεται ο επιλογέας (VIDEO)

Fleet Cars

Η νέα γενιά του F-150 pick up της Ford, είναι εντυπωσιακή και έχει πολλές καινοτομίες, με την πιο «έξυπνη» από αυτές, να είναι ο αναδιπλούμενος επιλογέας.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Ford F-150 που μόλις κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ, όπου είναι και η σημαντικότερη αγορά στην οποία απευθύνεται, καταφέρνει να κάνει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση.

Ένα από τα πιο ασυνήθιστα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου που αξίζει να σημειώσουμε πως για την αγορά των ΗΠΑ είναι πολύ σημαντικό, είναι φυσικά ο αναδιπλούμενος μοχλός ταχυτήτων, ο οποίος μπορεί να «ενσωματωθεί» με το πάτημα ενός πλήκτρου στην κεντρική κονσόλα προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για τη νέα «Εσωτερική επιφάνεια εργασίας» της Ford. Οι οδηγοί μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν την επιφάνεια αυτή ως γραφείο για τον υπολογιστή ή κάποιο σημειωματάριο, καθώς επίσης και απλά ως τραπέζι για το γεύμα τους.

Advertisement
Advertisement

Το «Max Recline Seats» είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που απευθύνεται σε επαγγελματίες, με το νέο F-150 να διαθέτει καθίσματα οι πλάτες των οποίων μπορούν να πέσουν τελείως προς τα πίσω, για να επιτρέπουν στον οδηγό και τον συνοδηγό να αναπαύονται σε διαλλείματα της δουλειάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο χώρο φόρτωσης, υπάρχει ζεύγος με πρίζες 120 volt, ενώ η υβριδική παραλλαγή του μοντέλου προσφέρει τροφοδοσία 240 volt.

Επιπλέον, το σύστημα Pro Power Onboard της Ford επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να χρησιμοποιούν το φορτηγό τους ως γεννήτρια για να παρέχουν έως και 2.000 watt ισχύος, στα ηλεκτρικά εργαλεία τους για τη δουλειά. Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας με τη μεγαλύτερη οθόνη αφής είναι επίσης ταχύτερο και με περισσότερες εφαρμογές σε σχέση με το παρελθόν, ενώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, διαθέτει εντυπωσιακά γραφικά.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Το ιπτάμενο Ford F-150 Raptor (VIDEO)

Τα βελτιωμένα pick up της Roush

 

Advertisement